Gustav har taget stor beslutning

Fremover vil realitystjernen udnytte sin store platform og dedikere én dag i ugen til en vigtig sag.

Gustav Salinas har nok at se til med virksomhederne 'SalinasSundhed' og 'SalinasSlik', og sidstnævnte har han endda landet en stor aftale om at få solgt sine produkter i en stor, dansk supermarkedkæde.

LÆS OGSÅ: Gustav indrømmer stor forretnings-bommert

Alligevel har Gustav fundet tid til endnu et projekt i den ellers travle kalender.

- Kan man være forretningsmand, underholdningsmand og samtidig stræbe efter at gøre en forskel for en bedre verden? Jeg er ikke sikker, men jeg gør mit bedste!, skriver han på sin Instagram story og fortsætter:

- Derfor har jeg besluttet at dedikere en dag om ugen hver måned på min platform til et emne, som jeg mener fortjener opmærksomhed.

For et par måneder siden begyndte realitystjernen at ytre sine holdninger til den alvorlige situation i Gaza, og det har haft store konsekvenser for hans virksomheder, der blandt andet har mistet en del kunder, men han holdt stadig fast ved sit budskab og satte virksomhederne i anden række.

LÆS OGSÅ: Jackies tv-ønske: Dét program vil jeg gerne lave

Og det vil han fortsætte med at gøre til sine 203.000 følgere på Instagram.

- I januar vil jeg bruge en dag om ugen til at fokusere på, hvordan vi kan forbedre livet for børn i nød i Gaza, og jeg håber, I vil hjælpe mig med dette! Jeg elsker at skabe ting! Men det, der virkelig gør mig lykkelig og giver mig en god følelse er at kunne hjælpe. Derfor vil jeg i løbet af 2024 tage fat i forskellige emner hver måned, skriver han og afslutter:

- Det handler ikke om, hvad andre gør, men om hvad man selv kan bidrage med.

LÆS OGSÅ: Amanda Sascha forlovet: Det kom som et totalt chok

Man har et ansvar

Til Realityportalen/HER&NU uddyber Gustav sine overvejelser omkring at trække en dag ud af arbejdsugen, hvor en god sag prioriteres over hans forretninger.

- Jeg synes, at når man har en platform, så har man også et ansvar, og når man har mulighed for at hjælpe, så skal man gøre det. Selvfølgelig kan det godt nogle gange have konsekvenser for ens virksomhed, men jeg tror også, at der nogle gange er noget, der er større, fortæller han og fortsætter:

- Jeg er også af den overbevisning, at man godt både kan være en forretningsmand og kan gøre en forskel. Selvfølgelig skal man tænke på økonomien, når man driver forretning, men jeg tror også på, at når man gør noget godt for andre, så skal der nok også vende noget tilbage til en.

LÆS OGSÅ: Kom hjem til indbrud: Jeg er ødelagt