Gustav indrømmer stor forretnings-bommert

Gustav Salinas har skrevet under på en ny, stor kontrakt, men der er bare ét problem.

Gustav Salinas er siden sin deltagelse som reality-stjerne blevet en stor forretningsmad - både som online coach og med sit brand 'Salinas', der sælger slik og andre produkter uden sukker.

LÆS OGSÅ: Pitzner deprimeret: Jeg har intet mere at give

Slikket kan købes i Sallings forretninger, men snart udvides salget.

- Nogen gange bliver man nødt til at tænke stort, før det kan blive stort. Nu kan jeg endeligt fortælle, at jeg har lukket en aftale med en af Danmarks største kæder - jeg må bare ikke afsløre navnet på kæden endnu. De vil begynde at sælge Salinas Slik fra uge 1, skriver Gustav i et opslag på Instagram.

Det er dog ikke så hemmeligt, hvem den nye kæde er, for Gustav har glemt at overstrege papirerne i øverste hjørne, hvor der står Rema1000. Noget kunne derfor tyde på, at Gustav godt ville have navnet afsløret, men i Gustavs seneste opslag indrømmer han, at han har dummet sig.

LÆS OGSÅ: Ny deltager på ‘Paradise Hotel’: Se hende her

- Jeg har dummet mig MEGA MEGET! Jeg måtte IKKE fortælle, hvem det var, men som flere af jer har pointeret, kan man se kædens navn på kontrakten! Kæmpe bommert fra min side. Typisk mig, skriver Gustav og fortsætter:

- Jeg lover jer, at jeg vil gøre hvad som helst for at det skal lykkes! Koste hvad det vil, jeg vil have mit slik i REMA 1000 i uge 1.

LÆS OGSÅ: STEM HER: Årets vært 2023

Men mon ikke der er tale om et reklamestund. I hvert fald kan Gustavs slik ses i Rema1000s katalog fra uge 1, hvor de populære slikposer uden sukker kan købes til 20 kroner.