Pitzner deprimeret: Jeg har intet mere at give

For Katerina Pitzner føles alt ligegyldigt.

- Jeg er deprimeret. I kulkælderen. Træt. Chokket over Elviras fængsling og de korte telefonsamtaler, jeg havde med hende inde bag fængslets mure, genspilles i mit sind. Hendes fortællinger og hele det absurde forløb, der stadig, i skrivende stund, udspiller sig, ligger i kroppen og giver mig kvalme, sådan indleder Katerina Pitzner et opslag på sin Instagram.

LÆS OGSÅ: Kom hjem til indbrud: Jeg er ødelagt

Katerina er mor til Elvira Pitzner, der på dag 28 er tilbageholdt i Dubai, og som i slutningen af november sad varetægtsfængslet for utroskab og tyveri, anmeldt af sin ekskæreste Milad Saadati. Elvira har sidenhen haft udrejseforbud fra Dubai.

Elviras familie har forsøgt flere gange at råbe politikere og især Lars Løkke som udenrigsminister op i håb om hjælp, men ifølge Katerinas seneste opslag, er hjælpen ikke nået frem, og hele december har været en lang kamp, der nu kan mærkes.

- Og nu, mens jeg kun kan afvente nyt, mærker jeg, hvor træt, jeg er. Jeg ligger på en sofa. Gider ikke noget. Orker ikke noget. Alt føles lige meget lige nu. Jeg observerer mig selv udefra. Betragter min ugidelighed og ligegyldigheden, der er flyttet ind i mit sind. Julen blev ligegyldig. Nytår er ligegyldig. Alt er aflyst. Jeg burde en masse, men jeg orker det ikke. Jeg har intet mere at give, skriver Katerina fortsat.

LÆS OGSÅ: Kasper og Helena giver gode råd til nye 'Bachelorette'-deltagere

Katerina kan ikke genkende sig selv i de følelser, og lover sig selv, at hun kun tillader dem for en stund.

- Jeg er i chok over, at der et system, på en populær turistdestination, der gerne vil udgive sig for at være så frit og velkommende som Vestens Mallorca, men som fængsler en ung pige og frarøver hendes frihed pga…. Ja, på grund af hvad? Tyveri? Narkohandel? Mord? Vold? Nej, pga. utroskab, som vi i øvrigt alle ved, at der i virkeligheden slet ikke er tale om. Det er til gengæld meget tydeligt kommunikeret: Hvis Elvira betaler penge, sættes hun fri. Den form for afpresning er i øvrigt ulovlig- også i det land.

Læs hele opslaget herunder: