Pitzner bekræfter genforening

Selvom mareridtet endnu ikke er slut for Elvira, så er der godt nyt.

Den seneste uge har der udspillet sig et kæmpe drama i Dubai og i de danske medier - senest er det nået Folketinget, hvor det skal diskuteres, hvad man gør for at få Elvira Pitzner hjem.

LÆS OGSÅ: Nær ven i dialog med Elvira: Hun har det ok

Hendes eksmand, Milad, anmeldte hende nemlig for tyveri og utroskab, og derfor blev hun varetægtsfængslet i Dubai. Hun er ikke længere fængslet, men hun blivertilbageholdt i landet, hvor myndighederne har inddraget hendes pas.

LÆS OGSÅ: Christel i sorg: Det er hårdt at være i

Tidligere på ugen tog Elviras mor, Katerina Pitzner, bladet fra munden og slog fast, at hendes datter havde været naiv og alt for godtroende i forholdet til Milad.

- I al sin banalitet er sagen et udtryk for, hvad der kan ske, når et forhold ikke slutter i enighed. Lige nu betaler Elvira prisen i den sammenhæng. Jeg håber og sætter min lid til, at den lovgivende magt - også i en anden kultur end vores - kan skelne mellem retfærdighed og det kaos som formodet jalousi og afmagt kan fremtvinge, lød det fra moren.

LÆS OGSÅ: 'Mig og min mor'-stjerne sygemeldt: Smertefuld tvillinge-graviditet

Nu er Katerina Pitzner så rejst til Dubai for at støtte sin datter. Det viser hun i en story på Instagram, hvor hun krammer Elvira og har indsat en hjerte-emoji med forbinding henover. Overfor SE og HØR bekræfter Katerina, at hun er taget til Dubai for at være der for Elvira.