Nær ven i dialog med Elvira: Hun har det ok

Sy Lee har kontakt til Elvira, efter hun er blevet løsladt.

Lige nu udspiller der sig et kæmpe drama i Dubai, hvor diamantdatteren Elvira Pitzner har siddet varetægtsfængslet - anmeldt af sin ekskæreste for utroskab.

LÆS OGSÅ: Aldrig sket før: Sara Bro dropper radioudsendelse

Selvom Elvira ikke længere er varetægtsfængslet, så er hun fanget i ørkenlandet, da hendes pas er inddraget. Ingen medier er lykkedes med at få en kommentar fra Elvira, men hendes ven Sy Lee har været i kontakt med hende flere gange siden løsladelsen, det har B.T. set dokumentation for.

Til Realityportalen fortæller Sy Lee.

- Jeg er kun i dialog med Elvira omkring, hvordan hun har det. Jeg spørger slet Ikke til situationen, men hun ved, jeg er dybt bekymret og savner hende og glæder mig til at få hende hjem. Hun fortæller mig, hun har det ok, og at hun ikke ved, hvad der skal ske. Ellers er vi kun i dialog, som vi plejer og checker ind til hinanden. Jeg checker bare ind som en bekymret ven, fortæller Sy Lee.

LÆS OGSÅ: Christel i sorg: Det er hårdt at være i

Artiklen fortsætter under billedet.

Sy Lee til gallapremiere på filmen 'Ønsket'
Sy Lee til gallapremiere på filmen "Ønsket"

Sy Lee har foruden dialog til Elvira også været i dialog med Elviras mor, Katerina, og storesøster, Thalia.

Ifølge Sy Lee blev han og Elvira gode venner, da de optog sæson 2 af 'Good Luck Guys', som vises lige nu på Prime Video.

LÆS OGSÅ: CHOK: Rystet Mia Wagner trækker sig som minister efter to uger

Ikke flere udtalelser

Sy Lee ønsker ikke at gå i flere detaljer om Elviras situation, da han ikke ønsker at påvirke sagen.

- Jeg har ikke sat mig ind i, hvad der sker i Dubai, så jeg vil ikke udtale mig mere. Jeg vil ikke gøre hverken Elvira eller nogen fortræd ved at sige noget forkert, slutter Sy Lee.