Sara Bro
Sara Bro

Aldrig sket før: Sara Bro dropper radioudsendelse

For første gang nogensinde bliver 'Sara & Monopolet' sendt live foran et stort publikum, men det betyder også, at udsendelsen ikke bliver sendt i radioen.

Siden 2021 har Sara Bro siddet ved roret, når en håndfuld kendte danskere hver uge har diskuteret dilemmaer i radioprogrammet 'Sara & Monopolet'.

LÆS OGSÅ: Midt i babylykke: Lambang registreret som alenefar

Men for første gang nogensinde rykker monopolet ud af studiet og ind i Jyske Bank Boxen i Herning, hvor lytterne kan følge med direkte i ørekanalen frem for gennem radioen.

Det skriver Messecenter Herning på deres hjemmeside.

Det to timer lange liveshow med Sara Bro i selskab af det stjernespækkede panel løber af stablen til marts, og hvis man er fast lytter af programmet, men ikke har mulighed for at tage en tur til det midtjyske, så må man undvære sit ugentlige dilemmafix.

Monopolets diskussioner bliver nemlig kun sendt via højttalerne i Boxen og ikke i radion eller som podcast.

LÆS OGSÅ: CHOK: Rystet Mia Wagner trækker sig som minister efter to uger

Det populære radioprogram, der startede for 20 år siden og først blev kendt som 'Mads & Monopolet', har hver uge besøg af forskellige kendisser, der for en stund kaldes "monopolister", og de snakker om alt fra dagligdagsdilemmaer til usædvanlige kattepiner.

Tilbage i maj skete en stor ændring for programmet, da det ikke længere var at finde på Spotify, Podimo eller Apple Podcast men kun i DR Lyd-appen.

Sara & Monopolet gæster Jyske Bank Boxen i Herning lørdag 23. marts 2024.

LÆS OGSÅ: Gravid med tvillinger: 'Fede forhold'-deltager opereret