Tina og Isabel har genfundet kærligheden under optagelserne til 'Fede forhold' (Foto: Privat)
Tina og Isabel har genfundet kærligheden under optagelserne til 'Fede forhold' (Foto: Privat)

Gravid med tvillinger: 'Fede forhold'-deltager opereret

Der har været mange komplikationer under DR-stjernens graviditet.

Det var med stor glæde, at 'Fede forhold'-parret Tina og Isabel Rosiak i september kunne afsløre, at sidstnævnte efter en lang kamp i fertilitetsbehandling endelig stod med en positiv graviditetstest og en scanning, der viste tvillinger.

Den glædelige nyhed kom blot en måned efter, at Tina havde født parrets datter, Freja.

LÆS OGSÅ: Mie Fitness langer ud: Hun skulle have vundet 'Robinson'

Artiklen fortsætter under videoen.

Isabels graviditet har dog ikke været lutter lagkage, fortæller hun til HER&NU/Realityportalen. Den har nemlig været plaget af blandt andet ligamentsmerter samt kvalme og utilpashed.

- Efter, jeg er blevet gravid, har jeg simpelthen fået så mange graviditetsgener, og en af dem er jo væske i hele kroppen.

Noget, der også har medført, at hun er blevet ramt af en smertefuld seneskedebetændelse i håndleddet, hvilket har resulteret i, at Isabel måtte en tur på operationsbordet.

LÆS OGSÅ: Line Hoffmeyer har stort ønske: Det bliver vanskeligere, jo ældre jeg bliver

Egentlig skulle hun have været opereret for en arbejdsskade, hun pådrog sig i sommer - men den blev udskudt grundet smerterne i håndleddet.

- Det her gør decideret ondt, og der anbefalede lægen på det kraftigste, at vi fik det overstået inden tvillingerne kom, lyder det fra Isabel, der fortæller om operationen:

- Jeg blev lokalbedøvet, og det tog mellem fem og ti minutter, og så var jeg ude igen. Jeg gik direkte fra operationsbordet og så holdt Tina og Freja og ventede på mig, og så kørte vi hjem.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne er gravid med tvillinger

Nu venter der dog to til tre uger, hvor Isabel ikke må løfte. Noget, der godt kan blive en udfordring med et spædbarn i hjemmet.

- Så er det jo bare Tina, der er fuldtidsmor her de næste 14 dage. Jeg kan stadig godt give hende flaske, så ordner jeg måske mere det praktiske. Men der er mange ting, jeg ikke kan, fortæller Isabel.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 20'-Maria afslører endnu en stor nyhed