Foto: Privat
Foto: Privat

'Fede forhold'-Isabel indlagt under graviditet: Intet liv

I torsdags blev gravide Isabel Rosiak Lønborg indlagt, da hun pludselig ikke mærkede liv fra sit ene ufødte barn.

Isabel og Tina Rosiak Lønborg blev kendte, da de tilbage i 2020 deltog i DR-succesen 'Fede Forhold', hvor de blandt andet fortalte om deres udfordringer med fertilitet.

LÆS OGSÅ: WHAT: Geggo og Cengiz overvejer skilsmissekontrakt

Siden dengang er det dog gået strålende med at blive gravide. I august blev de nemlig forældre til en lille pige, og i slutningen af september kunne parret afsløre, at de også ventede et sæt tvillinger.

Artiklen fortsætter under videoen.

Dog fik parret torsdag en slem forskrækkelse, da Isabel, som er gravid, pludselig ikke kunne mærke noget liv hos den ene tvilling.

Det skriver Ekstra Bladet, som har snakket med DR-kendissen, som nu er indlagt.

Til HER&NU uddyber Isabel fra hospitalssengen.

- Jeg skal jo mærke tvillingerne hver dag, men i torsdags kunne jeg ikke mærke hende. Jeg prøvede at få gang i hende ved at drikke noget koldt og skubbe lidt til hende, men der var bare intet liv. Derfor tog vi ind på fødegangen, hvor de heldigvis fandt hjertelyd med det samme, fortæller Isabel og fortsætter:

- Efterfølgende skulle jeg dog have taget blodtryk, og det var til min store overraskelse tårnhøjt. Derfor blev jeg indlagt, da det kan jo være tegn på svangerskab, forklarer hun.

Isabel er omkring otte måneder henne i graviditeten, og hvis hendes blodtryk ikke falder, skal fødslen i værste fald igangsættes, men hvis hendes blodtryk derimod falder, kan hun tage hjem fra hospitalet igen.

- Børnene har det godt, og jeg er ikke nervøs. Jeg håber bare, at jeg kan få lov til at tage hjem og være gravid lidt længere, slår Isabel fast.

LÆS OGSÅ: Gustav har fundet sammen med paradiso