WHAT: Geggo og Cengiz overvejer skilsmissekontrakt

Geggo vil forberede sig på en skilsmisse, så både hun og Cengiz kan komme ud af det med skindet på næsen, penge på lommen og samvær med deres børn, hvis krisen skulle ramme.

40 procent af alle ægteskaber ender i skilsmisse i Danmark. Den statisk skræmmer både Gegge og Cengiz, og I det nyeste afsnit af 'Geggo & Cengiz - helt ærligt' maler parret fanden på væggen og leger med tanken om at blive skilt.

LÆS OGSÅ: Gustav har fundet sammen med paradiso

- Jeg har en mega god ide. Hvad hvis du og jeg her en af dagene, sætter os ned og planlægger, hvordan tingene skal være, hvis vi bliver skilt, foreslår Geggo og uddyber:

- Jeg føler, at det er ligesom et testamente, man skal ligesom ordne det inden, at det går galt. Nu spørger jeg dig? Er det 7-7 ordning? eller kunne man sige 9-5?

Spørgsmålet om en samværsordning ønsker Cengiz dog ikke at svare på, da han ikke er overbevidst om, at en skilsmissekontrakt er vejen frem.

- Man skal tage det, som det kommer. Det vil være noget lort, hvis jeg sidder og skriver under på, hvordan vi skal gøre tingene nu. Hvis nu du har været et svin, så skal det da have nogle konsekvenser, lyder det i podcasten.

Trods diskussionen om en skilsmissekontrakt, slår parret fast, at de ikke har en skilsmisse på vej.

- Vi har det egentligt bedre, end vi nogensinde har haft det, slår Geggo fast.

LÆS OGSÅ: Efter shitstorm: Katherine Diez mere populær end nogensinde

Hør parret tale mere om en hypotetisk skilsmisse i det nyeste afsnit af 'Geggo & Cengiz - helt ærligt'.