Efter stor kritik: Nu reagerer Cecilie Haugaard

Nu bryder Cecilie Haugaard tavsheden og svarer på kritikken.

Siden Cecilie Haugaard var med i 'Deadline' i torsdags for at tale om sin nye bog, 'Instagrim', har hun været i massiv modvind.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 20'-Mads om svær periode: Jeg fik stress

I bogen angriber hun sociale mediers påvirkning af unges mentale helbred, hvilket kan virke paradoksalt, når hun samtidig selv deler billeder af dyre restaurantbesøg, high end fashion og luksuriøse ferier.

LÆS OGSÅ: ‘Flokken’ vender tilbage: Tilmeld dig her

Det paradoks skulle den kendte model forsvare i DR2 programmet, men det var de færreste der købte forsvarstalen. Cecilie Haugaard erkendte, at hun selv er en del af problemet, men samtidig sagde hun, at hun ikke havde planer om at ændre sit indhold på Instagram, og det fik flere kritikkere til at anklage den kendte model for både at være 'dobbeltmoralsk' og 'hyklerisk'.

Forstår kritikken

Siden har den kendte influencer været tavs, men nu svarer hun på den massive kritik, som hun har taget til sig.

- Jeg hører kritikken, og den tager jeg til mig, slår hun fast i et langt videoopslag på Instagram og fortsætter:

- Det var den her debat omkring influencere og sociale medier og mental sundhed, jeg gerne ville skabe med bogen. Jeg er ked af, at den i langt højere grad er kommet til at handle om mig som afsender. Jeg anerkender, at jeg er en del af problemet, men derfor håber jeg også, at jeg kan være en del af løsningen.

- Jeg vil tænke over, hvad jeg fremadrettet deler på min profil. Og efter arbejdet med den her bog er jeg også gået i tænkeboks omkring, hvordan jeg også kan bruge min platform mere aktivt til at dele nogle af de problematikker ved de sociale medier, som bogen griber fat i, siger hun og kalder på regulering og deklarering på området.

Se hele videoopslaget fra Cecilie Haugaards Instagram herunder.