Tina og Isabel har genfundet kærligheden under optagelserne til 'Fede forhold' (Foto: Privat)
Tina og Isabel har genfundet kærligheden under optagelserne til 'Fede forhold' (Foto: Privat)

Mareridt er blevet til virkelighed for 'Fede forhold'-par

Nu har Tina og Isabel endelig fået svar på, hvad der er galt med deres søn - men svaret rejser endnu flere spørgsmål.

Allerede til 5 ugers undersøgelsen hos deres egen læge, nævnte Tina og Isabel, at de havde nogle bekymringer omkring deres søn, Nohr. De følte ikke, de kunne få øjenkontakt med ham, og hvis han kiggede på dem, var det som om, han kiggede lige igennem dem.

LÆS OGSÅ: Peter Birch er blevet single

Artiklen fortsætter under videoen.

Lægen var enig i bekymringen, og de blev sendt videre i systemet. Første skridt var at få tjekket sønnens syn, som ikke fejlede noget. Herefter ventede en MR-scanning af hans hjerne for at se, om der var nogle fejl derinde samt en blodprøve, som begge viste, at der ikke var noget fysiologisk galt med Nohr.

Sidste del af prøven var en genetisk kortlægning ud fra blodprøven, og den har Tine og Isabel nu fået svar på.

- Vores værste mareridt er blevet til virkelighed. For lidt over 14 dage siden fik vi telefonopkaldet, vi ikke ville have. Nohr har en sjælden kromosomfejl. Dette er en overvældende tid for os som familie, men vi ønsker at være åbne og ærlige omkring vores situation, skriver parret i et opslag på Instagram, som HER&NU har fået lov til at dele.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen i retten igen

- Selvom det kan være en udfordring at navigere i det ukendte, er vores kærlighed og støtte til Nohr ubetinget. Vi er taknemmelige for dem, der hjælper os med at forstå og håndtere hans tilstand, og for det stærke støttenetværk af venner og familie, der er der for os i denne svære tid. Vi vil bede om jeres forståelse, tålmodighed og støtte, mens vi lærer at håndtere og acceptere vores søns kromosomfejl.

Overfor Realityportalen / HER&NU fortæller Tina og Isabel, at de endnu ikke ved så meget om Nohrs kromosomfejl

- Vi har kun haft den ene infomations fattige telefoniske samtale med sygehuset, og vi var ikke sammen, da nyheden blev overbragt. Børneafdelingen holder “sommerferie”, så det er først til august, vi har de første tider, til at de skal kigge på Nohr, og vi forhåbenligt kan få noget mere info, fortæller de og fortsætter:

- Vi ved ikke rigtig hvad vi skal sige. Det er et meget følsomt emne herhjemme og det er svært at snakke om. Også fordi vi jo ikke selv rigtig ved noget.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen i retten igen

Læs hele opslaget og følg Tina og Isabel herunder: