Sprang ud som 17-årig: Sådan reagerede forældrene

Som 17-årig sprang Martina ud som homoseksuel, og efterfølgende snakkede hun ikke med sin mor i 4 måneder.

Da Martina var 17 år, skrev hun til en side, som støtter og hjælper LGBTQ+ personer. I over et halvt år havde hun nemlig vidst, at hun var homoseksuel, men hun havde ikke modet til at sige det højt.

LÆS OGSÅ: 'Sommerdahl'-stjerne har fået en kæreste

Artiklen fortsætter under videoen.

- Min mor og jeg havde et meget anstrengt forhold, og jeg var bange for, at hun ville skære mig ud af sit liv, hvis jeg fortalte hende det, forklarer Martina.

Martina blev dog rådet til at sige det højt, og det råd tog hun imod.

- Da jeg var hjemme på weekend, var vi på McDonald's i Ringkøbing, hvor jeg sagde til min mor, at der var noget som jeg skulle fortælle hende. Jeg nåede ikke selv at sige mere, før hun sagde "Ja, jeg ved godt, at du er lesbisk". Sådan rigtigt højt, så alle kunne høre det. Jeg blev lidt hængt ud af min egen mor, fortæller Martina.

LÆS OGSÅ: Vivi i vildt tv-comeback

Efter turen til McDonald's snakkede Martina ikke med sin mor i 4 måneder

- Det var svært for hende at sluge, fordi hun troede, at det betød, at hun ikke fik nogen børnebørn. Det var tilbage i 2007, og dengang tænkte man bare anderledes. Det var også lidt tabubelagt, forklarer Martina.

Heldigvis tog Martinas far nyheden en del bedre.

- Min far var ude og sejle, da jeg fortalte min mor det. Da han kom hjem inviterede han mig på en café i Hvide Sande, hvor jeg fik en kop kaffe, og han fik en fadøl. Så fortalte jeg ham, at jeg var til piger. Han kiggede op og sagde med gråd i stemmen "Ja, så længe at min lille pige er lykkelig, så er jeg lykkelig", fortæller Martina og forklarer:

- Min far og jeg har et helt særligt bånd.

LÆS OGSÅ: 32-årig TV 2-kendis ramt af hjertestop: Reddet af kæresten

Kort efter Martina sprang ud, blev forældrene skilt. I dag har Martina et bedre forhold til sin mor, mens hendes tætte forhold til faren stadig er intakt.