'Årgang 20'-Maria afslører endnu en stor nyhed

Endnu en stor beslutning er taget i den jyske familie.

Der sker store ting i det lille hjem for tiden. Forleden kunne Maria Skødt Bek fra 'Årgang 20' afsløre, at hun havde sagt sit job som sygeplejerske op. Hun ønskede på daværende tidspunkt ikke at uddybe beslutningen eller fremtidsplanerne.

LÆS OGSÅ: Mark Worsten afslører: Har datet anden 'Gift ved første blik'-deltager

Næsten samtidig annoncerede hun sammen med sin mand Nikolaj Bek, at de ville åbne endnu en virksomhed i form af en øl-, mad- og vinbar i Grenaa. Derfor var det nærliggende at tro, at Marias fremtid måske lå der. Men nu afslører hun, at sådan skal det ikke være.

- Jeg kan nu løfte sløret for, hvad mit nye eventyr går ud på. Jeg skal i det nye år starte på specialuddannelsen til sundhedsplejerske. Jeg glæder mig rigtigt meget til dette næste skridt i min karriere.1,5 år, hvor jeg skal dykke endnu dybere ned i verdens bedste speciale - Børn, unge og deres familier, skriver Maria i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Mie Højlunds store kærlighed

De seneste syv år har Maria arbejdet som sygeplejerske Børn og ungeklinikken på Aarhus Universitetshospital, men nu kaster hun sig altså ud i drømmen om at blive sundhedsplejerske.