Foto: TV 2
Foto: TV 2

Droppede deres bryllupsplaner: Sådan går det parret i dag

I aftenens afsnit af 'Årgang 20' måtte Mads og Lena aflyse deres bryllupsplaner i 2023. Nu fortæller Mads, hvordan det er gået parret sidenhen.

Siden 'Årgang 20' begyndte, er flere af parrene blevet gift, og på tv har man blandt andet kunnet følge Maria og Daniels samt Maria og Nikolajs bryllup.

LÆS OGSÅ: Det vidste du ikke om 'Årgang 20'

I 2023 var det så meningen, at Mads og Lena skulle sige 'ja' til hinanden, men i aftenens afsnit blev det tydeligt, at parrets budget ikke rakte til drømmebrylluppet.

LÆS OGSÅ: 'Stor mand'-Stefan jubler: Får stort ønske opfyldt

I afsnittet fik man fornemmelsen af, at stemningen mellem Mads og Lena var trykket, og i et opslag på Instagram fortæller Mads nu hudløsærligt, hvilke udfordringer parret har kæmpet med i 2023.

- Det er ingen hemmelighed, at det sidste halve års tid har været udfordrende for os som par og som forældre. Vi har skulle genfinde vores fokus og huske hinanden på kærligheden, nærværet og parforholdet når vi blev indhentet af hverdagen og hamsterhjulet, skriver han blandt andet.

Trods udfordringer slår Mads Gram Thomsen dog fast, at kærligheden er stor hos parret, og at brylluppet ikke er aflyst - blot udskudt.

- Vi skal gifte, og det skal vi til sommer, det er noget vi begge glæder os rigtig meget til! Vi har været sammen i 10 år nærmest uden et eneste skænderi og med en hverdag fyldt med kærlighed til hinanden og vores børn.

LÆS OGSÅ: Hussalg holder hårdt: Janni og Karsten bliver på Vedbæklund

Læs hele Mads Gram Thomsens opslag fra Instagram herunder.