Det vidste du ikke om 'Årgang 20'

Hvor mange gange om året bliver der filmet, og hvad får deltagerne for at være med? Læs med her for at blive klogere på TV 2-hittet.

'Årgang 20' er tilbage, hvor seerne igen kan følge med i året, der er gået for de fire familier, som lukker danskerne helt ind i hverdagslivet.

LÆS OGSÅ: Christopher tager stor beslutning: Knuser mit hjerte

Hvad, seerne dog ikke får indblik i, er, hvordan programmet faktisk bliver til. Læs med her for at blive klogere på det populære tv-program.

Hvor mange gange om året filmer I?

- Maks en gang eller to om måneden, og så filmer vi en dags tid af gangen. Vi filmer også selv, men vi er dårlige til det. Vi kommer selv med idéer, men hvis der sker nogle store ting i Danmark, så filmer vi også det, lyder det fra Maria Mainz og Daniel Brask.

LÆS OGSÅ: 'Luksusfælden'-Stefan skyldte 504.000 kroner: Sådan går det i dag

Hvor meget bestemmelse har I over det, som bliver bragt?

- De klipper alt sammen, og så ser vi afsnittene. Så kan vi sige til, hvis der er noget, vi ikke er så glade for bliver vist, eller hvis vi vil have, at noget skal omformuleres, lyder det fra parret.

Hvad får I for at være med?

- Ingenting. Vi får ikke noget for at være med i 'Årgang 20'. Vi får ikke løn eller noget for det. Børnene får altid julegaver, når vi mødes for at se afsnittene. Det gør vi i november. Louie får næsten altid noget med Gurli Gris, fordi det elsker han, fortæller parret.

Hvor meget snakker I med de andre deltagere?

- Vi har en sommerhustur én gang om året. Vi snakker med dem allesammen lige meget, lyder det fra Maria og Daniel.

LÆS OGSÅ: Fire år med 'Årgang 20': Hårdere end forventet

Hvad ved seerne ikke om 'Årgang 20'?

- De bruger meget tid på at hygge med os også. De kommer ikke bare og filmer og er kameramænd. Man bliver venner med dem, og spiser aftensmad og frokost sammen, afslutter de.

LÆS OGSÅ: 'De unge mødre'-deltager afslører utroskab