Nanna & Stefan i 'De unge mødre' (Foto: Kanal 4)
Nanna & Stefan i 'De unge mødre' (Foto: Kanal 4)

'De unge mødre'-deltager afslører utroskab

Nu tager Nanna og Stefan bladet fra munden og fortæller om deres kamp.

I det nyeste afsnit af podcasten 'Hvad gør vi nu?' med parterapeuten Jette Simonsen deltager 'De unge mødre'-deltageren Nanna Ragnhild og kæresten Stefan Hansen.

LÆS OGSÅ: 'Landmand søger kærlighed'-Martin afslører: Det er slut

 Artiklen fortsætter under videoen.

Her afslører de, at Stefan for et år siden indledte en affære, som Nanna fik kendskab til, da hun blev kontaktet af en tredjeperson. Nanna vil gerne tilgive Stefan, men hun mærker ofte en vrede indeni og et behov for at fortælle Stefan, at han "skylder", lyder det i programbeskrivelsen.

LÆS OGSÅ: Anne og Nikolaj afslører stor beslutning

De vil igennem de fire programmer, som deres historie er delt i, gerne finde ud af, hvordan de overkommer det svigt, som utroskab er.

I det første program, som kan høres på Podimo nu, fortæller Nanna og Stefan lidt om deres opvækst og baggrund i forhold til deres forældre, og de fortæller, hvad der skete i tiden op til affæren.

Det skete i tiden omkring, da Nannas datter, Malucca, kom på julemærkehjem. De to havde svært ved at finde hinanden, og Stefan endte med at finde bekræftelsen, han havde brug for.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Dronning Mary trøstede håndboldherrerne

Efter første afsnit konkluderer parterapeuten, at parret mister kontakten, når de møder udfordringer, Stefan bliver mere opsøgende, og Nanna lukker mere i. 

Nanna og Stefan har været kærester i seks år, og nu søger de altså værktøjer til at komme videre sammen fra utroskaben. Stefan lægger meget vægt på, at det ikke var noget, han selv opsøgte, og at han ikke søger tilgivelse, men han vil gerne Nanna og vil gerne videre sammen med hende.

LÆS OGSÅ: 'Valdes Jul'-stjernes forældre politianmelder julekalender-producent

-  Der er ingen tvivl om, at jeg vil det, for ellers var jeg her ikke. Hvis jeg ikke var villig til at ville mig og Nanna, så havde jeg ikke været her. Jeg har ikke lyst til at se Nanna så ked af det igen, fastslår han.

Det første af i alt fire afsnit med Nanna og Stefan kan høres nu, og det næste kommer altså i næste uge.