Midt i stor sorg: Nu får Sandra ny rådgiver

Sandra Sommer står i sit livs sorg, og nu er der nyt, hun skal forholde sig til.

Til HER&NU og Realityportalen kunne Sandra Sommer, der er kendt fra tv-serien 'De unge mødre', kort efter sin datter Merles begravelse fortælle, at kommunen begyndte at ånde hende i nakken blot to dage efter datterens død.

LÆS OGSÅ: Trods stor aldersforskel: Kærlighed ved første kop kaffe

Nu er der igen ny info fra kommunen, som Sandra, der er i sit livs sorg, skal forholde sig til, fortæller hun i en story på Instagram.

- Oveni min kæmpe sorg, spørgsmål til min fremtid, og hvor jeg skal finde ud af, hvem jeg er, så vælger kommunen at udskifte vores rådgiver. En ny skal sættes ind i vores sag, skriver Sandra og tilføjer:

- Jeg rummer ikke særlig meget, og jeg kan ikke rumme endnu engang at skulle forsvare, at min lille dreng og jeg har brug for hjælp.

Ifølge Sandra får hun lige nu tilskud til den bolig hun og sønnen Timo bor i, men det fortsætter ikke efter Merles død.

- Boligen, vi bor i, får jeg tilskud til, fordi de ikke kunne finde en egnet handicapbolig til os i sin tid. Det tilskud ophører, og jeg kan ikke sidde alene med en husleje på 18.600 kroner. Nu får jeg en ny rådgiver, der ikke kender vores historik, skriver Sandra.

LÆS OGSÅ: Medie: Her bor Katherine Diez nu

Hun vil forsøge at råbe borgmesteren og byrådet op, men hun har svært ved at finde kræfterne til det.

- Tænk, at være i sit livs sorg, men skal finde kræfter til at danse en umulig dans med kommunen. Måske det er sådan, det er, men det er sateme svært, slutter Sandra.

LÆS OGSÅ: Badehotellets Grev Ditmar: Her er hans kæreste gennem 15 år