Trods stor aldersforskel: Kærlighed ved første kop kaffe

Mette og Michael mødte hinanden første gang på Bornholm for fem år siden.

TV 2-parret fra 'Først til verdens ende' Mette Vibeke Ramgil Stæhr på 38 og Michael Ramgil Stæhr på 53 er et bevis på, at kærlighed ikke har nogen alder. Trods aldersforskellen på næsten 16 år var parret ikke i tvivl, da det slog klik.

LÆS OGSÅ: Nu er 'Først til verdens ende' tilbage: Her er deltagerne

Mette læste til sygeplejerske på Bornholm, og Michael har boet på Bornholm i mange år og har fået to børn på øen i sit tidligere forhold.

Da Michael møder Mette for fem år siden, arbejder han med at koordinere frivillig indsatsen på musikscenerne på Bornholm.

Parret møder hinanden første gang til en koncert i musikhuset på Bornholm.

- Der udveksler vi meget hurtigt et par ord, det var ikke mere end det. Så går der nogle måneder, og så mødes vi til den sidste Kim Larsen koncert på Bornholm, hvor vi begge arbejdede som frivillige. Jeg serverede øl, og Michael skænkede øllene, så jeg kom jo tit op til ham for at få fyldt øl op, fortæller Mette til HER&NU og Michael tilføjer:

- Da koncerten var slut, var der fællesspisning for de frivillige, og der sad vi og spiste sammen. Så tog du til Berlin dagen efter.

LÆS OGSÅ: Kort efter Merles død: Kommunen ånder Sandra i nakken

Undrede sig

Parret var derefter væk fra hinanden i flere måneder, men holdt kontakten på de sociale medier.

- Da jeg kom tilbage til Bornholm fra mine rejser hen over sommeren, undrede det mig, jeg ikke havde mødt Michael på Tinder. Og så gik det op for mig, at min aldersindstilling var sat for lav i forhold til Michaels alder, så da jeg satte den op, var det nummer to, jeg kunne swipe mellem. Og så sendte han et superlike, griner Mette.

LÆS OGSÅ: Gammel kending med i ny sæson 'Landmand søger kærlighed'

Herefter mødtes parret over en kop kaffe.

- Og derfra tog den ene kop den anden, griner Michael.

Kaffe har nemlig fået en meget stor betydning for parret.

- Kaffe er en ting, der binder os sammen. Vi prioriterer det meget i vores hverdag. Når vi vågner om morgenen, så står vi ikke op og hopper ud af sengen og tager på arbejde. Vi sætter uret en time til halvanden, før vi skal ud ad døren, så vi kan sidde og drikke kaffe sammen i sengen. Det er der, vi har vores kvalitetstid, forklarer Mette.

Følg parret hver mandag i 'Først til verdens ende' på TV 2 og TV 2 PLAY.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Simon Kvamm forlod sin stol og gik amok