Kort efter Merles død: Kommunen ånder Sandra i nakken

Sandra Sommers datter, Merle, gik bort den 9. marts, og allerede to dage senere skrev kommunen.

Sandra Sommer, der er kendt fra tv-serien 'De unge mødre', mistede den 9. marts sin blot fireårige datter, Merle.

LÆS OGSÅ: Gammel kending med i ny sæson 'Landmand søger kærlighed'

Merle led af bilateral generaliseret polymikrogyria, hvilket er en alvorlig hjernemisdannelse. Denne forårsagede intellektuelle handicap, problemer med bevægelse samt svært kontrollerbare anfald, hvilket gjorde det nødvendigt med flere hjælperedskaber i hjemme.

Blot to dage efter Merles død, kontaktede kommunen ifølge Sandra hende med henblik på blandt andet hjælpemidlerne.

- Kommunen ånder mig allerede i nakken, to dage efter Merle var død, fik jeg beskeder om ophævelse af min deltids tabt arbejdsfortjeneste om 14 uger, de ville planlægge at hente merles hjælpemidler mm., fortæller Sandra til HER&NU/Realityportalen og tilføjer:

- Det er svært, og jeg rummer det slet ikke lige nu, for jeg føler jo, det er hendes. Det ved jeg godt, det ikke er, men alligevel.

LÆS OGSÅ: Maria Fantino i dyb forundring: Det er enormt ubehageligt

Sandra ved heller ikke, om hun får lov til at blive boende i den lejlighed, hun bor i, da det er en handicapvenlig bolig.

- Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal nu, eller hvad jeg vil eller kan. Det hele er bare så tomt indeni mig. Min største opgave lige nu er at være der for Timo og hjælpe ham igennem den kæmpe sorg, han også bærer rundt på, forklarer Sandra.

Ifølge Sandra kan hun, når hendes tabt arbejdsfortjeneste udløber om 14 uger søge sorgorlov.