Maria Fantino i dyb forundring: Det er enormt ubehageligt

Den nye ’X Factor’-vært undrer sig over gentagne, mærkværdige episoder

’X Factor’ 2024 er i fuld gang, og i år er det med den 28-årige radio- og tv-vært Maria Fantino ved roret som programmets vært.

LÆS OGSÅ: Bookmakerne: De ryger ud af ’X Factor’ i aften

Men det er ikke kun fryd og gammen at være den nye vært på den populære sangkonkurrence. Maria Fantino har nemlig flere gange oplevet, at fremmede mennesker synger for hende.

- Det er sket flere gange. Fremmede mennesker, i offentligheden, er begyndt at synge foran mig. Det startede med, at jeg var på kaffebar på Nørrebro. Baristaen kigger længe på mig, og så begynder hun at synge højt for mig. Det er mærkeligt, fortæller Maria Fantino til sin medvært, Christian Bonde, i deres samtalepodcast ’Fantino og Bonde’.

Og det skulle vise sig ikke kun at være en engangsoplevelse.

- Så skete det igen et andet sted. Her begyndte en person også at synge højt for mig og kigge på mig imens. Igen i sidste uge skete det så for tredje gang ved en bager, hvor bagerjomfruen sang for mig. Det er super underligt, fortæller Maria Fantino.

LÆS OGSÅ: Efter afsked med datteren: Alt føles tomt og smertefuldt

Det kan måske lyde meget tilforladeligt, men for Maria Fantino er det forbundet med ubehag, når det sker.

- Det er enormt ubehageligt. Jeg kan ikke lide, når folk synger højt ved siden af mig, medmindre de selvfølgelig er med i ’X Factor,’ eller det er til en koncert. Der er noget ekstremt privat over folk, der synger højt for en, konstaterer Maria Fantino.

LÆS OGSÅ: Popstjernen Carl Emil er blevet far igen

Hvad grunden kan være, har værten selv et par bud på.

- Jeg vil virkelig ikke have, at det stiger mig til hovedet – at det er, fordi jeg laver ’X Factor’, men jeg har nogle teorier. Den ene er, at de ser mig, og så tænker de automatisk på ’X Factor’ og sang – og så begynder de bare at synge. Den anden teori er, at de synger højt for mig, så jeg ligesom et model scout kan sige til folk ”vil du ikke, please, være med i ’X Factor’?”, fortæller Maria Fantino i podcasten.

Du kan følge med i ’X Factor’ om fredagen kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 PLAY.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Gav DR et ultimatum