Sandra Sommer om barsk barndom: Far solgte rusmidler og var i fængsel

Sandra Sommer har fra hun var helt ung tænkt "hvorfor mig".

Sandra Sommer, der er kendt fra 'De unge mødre', mistede i marts måned sin lille datter Merle på kun fire år. Sorgen har siden fyldt meget, og tanker som "hvorfor mig" er begyndt at melde sig igen.

- Nogle dage kan føles meningsløse. Hvorfor Merle, hvorfor os. Jeg har, siden jeg var barn, tænk “hvorfor mig”?, indleder Sandra et længere opslag på Instagram og sætter ord på sin barndom.

LÆS OGSÅ: 'Sommerdrømme'-huse umulige at sælge: Ryddet og lavet om

- Min barndom var præget af vold, druk og en far, der solgte rusmidler og tilbragte tid i fængslet fra tid til anden. Det var svært som barn at føle sig sådan “udenfor”, for vores familie var ikke som andres! Jeg var så misundelig på det “normale”, som jeg så hos mine klassekammerater. Dengang tænkte jeg - hvorfor lige mig.

Ser det som en styrke

Ifølge Sandra lærte hun at bruge den barske opvækst til noget positivt.

- Jeg valgte at se at det som en styrke, at jeg tidligt havde lært at stå på egne ben. Jeg sidder ikke tilbage med følelsen af en dårlig barndom, men en anderledes og til tider enorm barsk barndom. Jeg vidste, at når jeg blev mor, skulle mit/mine børn have en anden slags opvækst, end det jeg kom fra!

LÆS OGSÅ: Sebastian Bull om kæresten Asta: Vi er blevet en lille familie

Sandra er stolt af sine forældrekompetencer og den opvækst hun har givet og giver sine børn.

- Men hvorfor mig, hvorfor skulle jeg miste et barn, når jeg så gerne vil livet og mine børns liv. Det vil de fleste nok selvfølgelig. Men hvorfor skal den barske skæbne forfølge mig. Hvorfor hvorfor hvorfor? Min hjerne prøver konstant at fortælle mig, at der er en mening med alting - men alt føles så meningsløst, skriver Sandra.

LÆS OGSÅ: Her er Brian Mikkelsens stenrige hustru

Se hele opslaget herunder: