Sabrina Maria fra 'De unge mødre' (Foto: Krestine Havemann)
Sabrina Maria fra 'De unge mødre' (Foto: Krestine Havemann)

'De unge mødre'-deltager venter barn nummer fire

Sabrina drømte om en stor familie, og nu er drømmen blevet til virkelighed

Sabrina Maria Lindbjerg blev et kendt ansigt, da hun deltog i reportageserien 'De unge mødre' tilbage i 2019. Dengang havde hun kun sønnen Oliver, men allerede året efter kom datteren Izabella til verden og i 2021 fulgte datteren Athena.

LÆS OGSÅ: Se Klæstrups vilde forvandling

Artiklen fortsætter under videoen af Camilla Framnes.

Allerede forud for tv-deltagelsen fortalte Sabrina, at hun drømte om en stor familie, og at hun og den jævnaldrende kæreste Robin Zean Bengtson ikke var helt enige om, hvor stor en familie det skulle være.

LÆS OGSÅ: Graviditeten holder hårdt: Rikke Gøransson plaget af gener

- Robin vil gerne have tre-fire børn, og jeg vil gerne have fem-syv. Jeg får nok ikke min vilje, men vi vil i hvert fald gerne have flere børn på et tidspunkt, lød det dengang fra Sabrina.

Nu er den unge mor, som i dag er 27 år, dog et skridt tættere på at få sin vilje. Parret afslører nemlig på Instagram, at de tilføjer endnu en baby til familien til efteråret.

- Vi tilføjer lige endnu en lillesøster til flokken til oktober, lyder det fra Sabrina på de sociale medier. Og overfor Realityportalen / HER&NU uddyber hun:

LÆS OGSÅ: Efter 'Badehotellet': Se de sjoveste fraklip her

- Jeg har det godt. Jeg mærker ikke til, at jeg er gravid andet end ekstra træthed, så det er jo dejligt. Børnene er glade, Oliver havde dog håbet på en lillebror, men han siger, han ikke er sur over, at det er en pige, “fordi du er en pige mor, og jeg elsker dig”, siger han. Så vi glæder os alle sammen, lyder det fra Sabrina med et smil.

LÆS OGSÅ: 'Badehotellets' elskede stamgæster: Tiden klæder dem

Se det søde de billeder af børnene, der viser deres kommende lillesøster frem og af familien herunder:

Sabrina fra 'De unge mødre' med sin familie
Sabrina fra 'De unge mødre' med sin familie