Premiere på Paw Patrol Martinna med sin ene søn.
Premiere på Paw Patrol Martinna med sin ene søn.

Ung mor deler vild video fra fødsel: Vil være rugemor

Martinna havde sin bedste fødsel med barn nummer fire, og nu kan man komme helt tæt på.

For to måneder siden blev Martinna Petersen mor for fjerde gang efter en hård graviditet, hvor især hendes angst for fødslen fyldte en del. Men fjerde gang var lykken for den unge mor, som fik en rolig drømmefødsel.

LÆS OGSÅ: Tina Maria hudløst ærlig: 'Paradise Hotel' ændrede alt

Artiklen fortsætter efter videoen med Maria og Daniel fra 'Årgang 20'.

Derfor har hun nu delt en video af sin fødsel, hvor følgerne på Instagram får lov til at komme helt tæt på fødslen, som denne gang foregår på hospitalet og med epiduralbedøvelse.

LÆS OGSÅ: Mikkel Hansen efter stress og blodprop: Tilbage i topform

Det viser sig at være lige sagen, og de smerter, Martinna er så bange for, udebliver i en sådan grad, at hun kort før fødslen siger, at hun ender med at være rugemor og spørger med et glimt i øjet, om der er gode penge i det.

Fødslen startede dagen før, Martinna skulle sættes i gang. Hun skulle til fødselsmodnende akupunktur og ringede til sin jordemoder fra bilen. Martinnas søster havde få dage forinden haft en voldsom fødsel, og det pustede til Martinnas angst for at føde. Derfor talte hun med sin jordemoder om muligheden for at blive sat i gang allerede om aftenen den 13. november.

LÆS OGSÅ: Traumatiseret efter ulykke: Sy Lee har taget stor beslutning

- Efter akupunktur kører vi til fødegangen, hvor jeg mødes med min jordemoder, Stine, som kender mig rigtig godt, og som også fulgte mig i graviditeten med Luca. Melanie fødte også Carla med hende. Hun har været med til at strikke den bedste fødselsplan sammen til mig, så alt er planlagt ned til mindste detalje. Altså alt det, som kan planlægges. Klokken 17.30 er vi på fødegangen. Stine undersøger mig og laver en hindeløsning. Jeg er to centimeter åben og har ingen livmoderhals tilbage, så Stine vender situationen med lægerne, og jeg får lov til at blive sat i gang nu. Der kommer en overlæge og ligger epiduralblokaden, og herefter bliver mit vand taget, skriver Martinna på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Janni og Karsten i nyt program med Ingemann

- Det går stille og roligt fremad, men jeg er hele tiden lidt i tvivl, om fødslen overhovedet er i gang, da jeg ingenting mærker. Epidural ER i sandhed Guds gave til kvinder. I must say. Klokken 3.45 kan jeg mærke pressefornemmelse, og de næste 20 minutter presser jeg godt med på hver ve. Jeg er fuldstænding i kontrol over veerne, og det føles (sjovt nok) velkendt, så jeg er tryg og ved godt mod. Klokken 4.10 føder jeg vores fjerde barn.

LÆS OGSÅ: Amalie fanget mellem mor og Mikkel: Ked af situationen

Mikkel og Martinnas datter Haya Noelle vejede 3810 gram og var 51 cm ved fødslen, som Martinna stadig her to måneder efter er helt høj over.

LÆS OGSÅ: Cengiz: Alba skal til OL i gymnastik

- Det var verdens bedste og mest udramatiske fødsel og jeg havde aldrig i mit liv troet, at jeg skulle få lov til at opleve sådan én - så nu kan jeg altså konkludere, kære kvinder, at man godt kan have en god og nærmest smertefri fødsel! Jeg er så taknemmelig for min jordemoder og hendes hjælp og støtte igennem det hele.

Se videoen fra Martinnas fødsel herunder: