Tina Maria hudløst ærlig: 'Paradise Hotel' ændrede alt

Der var en helt særlig grund til, at influenceren i sin tid tilmeldte sig programmet.

Da Tina Maria Hansen i 2012 tonede frem på skærmen i den ottende sæson af 'Paradise Hotel', var hun ikke nødvendigvis ærketypen på en paradiso.

Alligevel lykkedes det hende altså at komme hele vejen til finalen - og også at vinde denne, side om side med Julian Damhus, som hun delte pengepræmien med.

LÆS OGSÅ: Mie Fitness afslører: Mirakelbaby opkaldt efter 'Robinson'-stjerne

Men faktisk var Tina Maria taget den lange vej til det luksuriøse hotel i Mexico af ganske sørgelige årsager, fortæller hun i podcasten '112 for knuste hjerter'.

Forud for deltagelsen led hun nemlig af hjertesorger i en sådan grad, at hun aldrig troede, hun skulle blive glad igen - men det fik 'Paradise Hotel' lykkeligvis vendt om op.

- Mexico var den bedste beslutning og den største livsændring. Hele mit liv vender på en tallerken, da jeg kommer hjem fra den oplevelse, fortæller hun og tilføjer:

- Det ændrer alt for mig. Jeg tror, sådan et heartbreak havde taget mig længere tid at komme mig over, hvis jeg var blevet i Danmark - men jeg fik lov til at tage en smutvej på en eller anden måde, og det var lige den, jeg havde brug for.

Tina Maria understreger da også over for podcastens vært, Maria Jencel, at hun bestemt ikke fortryder sin realitydeltagelse - tværtimod.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy afslører nye detaljer om tv-comeback

- Jeg lærte rigtig meget om mig selv, jeg er enorm tryghedsnarkoman og sprang ud af min egen comfortzone og overskred mine egne grænser ved at tage med, fortæller hun og fortsætter:

- Jeg gjorde det jo ikke for at blive kendt, have sex derinde eller te mig åndssvagt. Jeg gjorde det for at få en oplevelse og komme meget, meget, meget langt væk. At jeg så vandt var jo bare prikken over i'et.

LÆS OGSÅ: Efter dom: Mathilde Gøhler har fået kørekort igen