Efter akut operation: Tina Maria viser sine ar frem

Det har været en hård og smertefuld tid for den tidligere 'Paradise Hotel'-stjerne.

Weekend blev en dramatisk affære for den tidligere 'Paradise Hotel'-stjerne, Tina Maria, da hun blev indlagt på hospitalet efter at have oplevet nogle voldsomme smerteanfald.

LÆS OGSÅ: Thomas Evers Poulsen går imod Maschas ønsker

Smerterne var kommet, efter hun for en omkring en måned siden spontant aborterede. Lægerne blev ved med at forsikre Tina Maria om, at alt så helt normalt ud.

Men smertehelvedet fortsatte, og søndag slog hende og kæreste Patrick alarm, da Tina Maria fik endnu et smerteanfald.

LÆS OGSÅ: 'Bachelor'-Casper er blevet single

Det fik lægerne til at haste hende på operationsbordet, hvor de opdagede 1,4 liter blod, som flod rundt i maven på hende. En tilstand, der kunne have kostet hende livet, har hun tidligere fortalt. Og som selv sagt har efterladt hende i chok.

I går delte hun så en video på Instagram, hvor hun viser sine tre ar frem, som hun har fået efter den akutte operation.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Mascha og Troels er blevet gift

- Prøver at lære mine nye ar at kende. De fortæller en historie, ikk?, skriver hun i videoen, imens hun kigger ned over sin mave, hvor de tre aflange ar er placeret.

Samtidig deler hun et billede med en kommentar fra en følger, der får tårerene til at trille.

LÆS OGSÅ: CHOK: Reality-par er gået fra hinanden

- Dine nye ar er de smukkeste ar. For på grund af de ar er du stadig i live, du er stadig på jorden og ser dine smukke børn vokse op og kramme din kæreste, din mor, dine venner og alle dem, du har nær, skriver følgeren rørende til Tina Maria, der også bliver tydeligt berørt.

- Beskeder som dem her. De går lige i hjertet. Fatter ikke, at jeg er så heldig, at jeg har så fantastiske og omsorgsfulde følgere.

LÆS OGSÅ: Mascha efter brylluppet: Derfor græd jeg ikke