'Paradise Hotel'-vinder Tina Maria (Foto: Janus Nielsen)
'Paradise Hotel'-vinder Tina Maria (Foto: Janus Nielsen)

Tina Maria afslører: Vi er ikke længere sammen

Den tidligere 'Paradise'-vinder er ikke længere sammen med faren til sine to børn.

Kort efter sin deltagelse i 'Paradise Hotel' mødte Tina Maria Hansen sin helt store kærlighed, som hun endte med at få to børn sammen med. Men nu er kærligheden brast. Det afslører Tina Maria på Instagram.

LÆS OGSÅ: Skuffet Robert Hansen efter retssag: Det er psykisk hårdt

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor man kan se troskabstesten i dette års 'Paradise'.

- Det her er et af de opslag, jeg har skulle tage tilløb til. Patrick og jeg er ikke længere sammen og har ikke været det siden efteråret sidste år. Jeg må være ærlig at indrømme, at det er med et tungt hjerte, og det at skulle lukke et kapitel på 10,5 år, har været hårdt. Siden jeg var 21 år gammel, skriver Tina Maria og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Thomas Castberg ændrede kurs efter dødeligt knivstikkeri

- Vi har fået de dejligste piger sammen, med masser af kærlighed, gode oplevelser, rejser og minder, der for evigt vil have en plads i mit hjerte. Vi vil nu bestræbe os efter at være et godt team omkring vores børn og lade dem vide, at deres mor og far elsker dem ubetinget.

LÆS OGSÅ: Op til retssag: Robert Hansen er forsvundet Tina Maria har valgt at fjerne kommentarfeltet til opslaget, fordi hun har behov for, at det står alene, som det er, skriver hun og takker for sine følgeres forståelse.

Se hele opslaget herunder:

View this post on Instagram
 

A post shared by TINA MARIA (@_tinamaria)