Så skete det: Tina Maria tager næste skridt

Det er et nyt liv, som Tina Maria går i møde her i 2024.

Så kom dagen, hvor Tina Maria Hansen flytter fra det hus, som hun og faren til hendes børn sammen renoverede. 

LÆS OGSÅ: Stor overraskelse: Investor gæster 'Løvens Hule'

Efter 10 år og to døtre gik Tina Maria fra hendes eks tilbage i efteråret 2022, og det har taget noget tid for den 32-årige influencer at blive klar til at tage afsked med parrets fælles hjem. 

Huset blev nemlig renoveret fra top til tå, så det kunne danne rammerne som parrets drømmehus, hvor deres børn skulle vokse op.

Det blev dog selvsagt ikke som så. Nu er huset pakket, og Tina Maria er på vej videre til et nyt hjem.

- Når man tager hjemmet ud af huset, så føles det pludselig koldt. Det her var så personligt et hus, og hvis man kender mig rigtig godt, så ved man, at jeg knytter mig enormt meget til mit hjem. Min trygge base. Nu er alt revet op, og jeg har inviteret et nyt hjem ind i hjertet, skriver hun i Instagram-opslag.

LÆS OGSÅ: Efter 'Grænseløst forelsket': Sådan går det Angela og Jason i dag

Flytningen er dermed ikke kun en afsked med et hus, men også med den kernefamilie, som Tina Maria drømte om. Nu er det blevet tid til at skabe sit helt eget hjem med en god potion tryghed.

- Jeg accepterer, at det er her, jeg er i mit liv nu, og jeg tror på, at alt bliver godt igen. Det vigtigste hjem er trods alt indeni mig, og hvor mine piger er. Tak for jeres varme og kærlighed. Ville ønske, jeg kunne give jer et kram, afslutter hun.

LÆS OGSÅ: 'Paradise Hotel'-Line taler ud: Derfor valgte hun Jonas

Du kan læse hele hendes opslag herunder.