'Paradise Hotel'-Line taler ud: Derfor valgte hun Jonas

Line Drewes holder fast i, at hendes valg ikke var personligt.

Spændingen bliver ved med at stige på 'Paradise Hotel', hvor flere og flere gæster bliver sorteret fra i finaleopløbet. 

LÆS OGSÅ: WHAT: Stor ændring i 'Paradise Hotel'-finalen

Det er Line Drewes, der må agere bøddel i aftenens afsnit, da hun skal vælge, om det er Sarah Dohn eller Jonas Bengtson, som er mest værdig til at forblive på hotellet.

Det ender med at være Sarah Dohn, som får dødsstødet, og den i dag mener paradisoen stadig, at Lines valg blev truffet af personlige årsager. 

LÆS OGSÅ: Jakob Kjeldbjerg frygter det værste: Det bliver hårdt

Til Realityportalen understreger Line Drewes dog, at det ikke er tilfældet. 

- Mit valg var ikke personligt, siger hun til Realityportalen og uddyber i samme ombæring, hvorfor valget faldt på Jonas: 

-  Jonas og jeg tjekkede ind på hotellet samtidigt - med cirka 12 timers mellemrum. Jeg kunne relatere til hans situation i spillet. Det var ikke en fordel at komme sent ind i spillet. Jonas var heldig, at han blev taget under vingen af Rosa, siger hun og tilføjer: 

- Han blev automatisk en del af den store gruppe derigennem. Når det så er sagt, så synes jeg ikke, man er ligeså værdig, hvis man allerede er blevet udspillet. Ryger man ud én gang, så er det game over - og det gælder også for mig selv, fortæller hun.

Skuffet over Sarah

I gårsdagens afsnit giver Sarah udtryk for, at hun tror, at Line valgte Jonas, fordi Sarah ikke stemte på hende som den fra juryen, der skulle have finalepladsen. 

LÆS OGSÅ: Ikke længere "Linses slave": Sådan har Moster Niller forandret sig

Selvom det ifølge Line ikke er tilfældet, så lægger hun ikke skjul på, at hun var skuffet over, at Sarah ikke stemte på hende. 

- Jeg var skuffet over Sarah. Sarah var værdig og derfor fik hun selvfølgelig også min stemme. Sarah valgte bevidst ikke at give mig sin stemme, fordi hun selv ville i finalen, siger hun og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Sarah Dohn tilbage på 'Paradise Hotel': Tænkte "pis!"

- Så jeg syntes, at hendes måde at håndtere situationen på var "uværdig". Hvis man er en del af juryen, skal man vurdere objektivt og ærligt. Jeg fik Jasmins og Rosas stemme til at begynde med, så fordi Sarah vælger at skabe sig, får hun sin vilje, afslutter hun. 

Line Drewes understreger dog, at der ikke er noget ondt blod mellem hende og Sarah. 

LÆS OGSÅ: WHAT: Kæmpe twist i 'Paradise Hotel'

-  Vi kan heldigvis begge to godt finde ud af at skelne spil fra det personlige. Jeg har boet i Mexico siden optagelserne, så det har været svært at holde relationerne i live, afslutter hun. 

Du kan se klippet, hvor Line vælger Jonas, øverst i artiklen.