Sarah Dohn tilbage på 'Paradise Hotel': Tænkte "pis!"

Det spidser til i Mexico.

Finaleugen på 'Paradise Hotel' var kun lige skudt i gang, før den allerførste overraskelse faldt. 

Allerede i sidste uges afsnit stod det klart, at den nyindtjekkede jury fik lov at vælge én respræsentant, der fik lov at vende tilbage til spillet.

LÆS OGSÅ: WHAT: Kæmpe twist i 'Paradise Hotel'

Cliffhangere blev først afsløret i tirsdagens afsnit, hvor det stod klart, at valget faldt på Sarah Dohn. 

Det var dog ikke udelukkende jubel fra den garvede paradisos side. 

- Det var ret sygt. Der er ikke nogen, der ved, hvor stressende det er at være med i det spil. Så når du kommer ind som jury, kommer du faktisk ind med helt ro i maven, for du skal jo ikke mere, forklarer Sarah til Realityportalen og fortsætter:

- Så jeg tænkte bare: "Pis, nu skal jeg til at have ondt i maven igen!". Men det er selvfølgelig sindssygt fedt, jeg fik lov at komme med ind igen. Det, syntes jeg, var helt vildt. 

Blev uvenner

Det var da heller ikke uden kamp, at Sarah fik lov at komme med i finaleopløbet. 

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewalds svære barndom: Min far var ret hård

Under juryens diskussion blev det skåret ned til, at valget stod mellem enten hende eller Line, hvorfor det da også blev endnu vigtigere for paradisoen at trumfe igennem. 

- Hvis den havde endt mellem mig og Patrick, så havde jeg godt kunnet give mig - men fordi det var Line, så kunne jeg simpelthen ikke give mig, fortæller hun og tilføjer: 

LÆS OGSÅ: Se billedet: Lene Beier får vild tatovering

- Jeg syntes, hun var den mindst værdige til at komme ind. Jeg blev nødt til bare virkelig at give den en skalle, og vi blev også ret meget uvenner. 

At Line skulle være mindre værdig  i en eventuel finale, er der ifølge Sarah mange grunde til.

LÆS OGSÅ: 'Paradise Hotel'-Sif afslører: Forført af 'Bachelorette'-bejler

- Hun har ikke ikke rigtigt taget nogle beslutninger og har bare gået og passet sig selv, mens jeg har været med i mange store beslutninger, jeg har været med i den store grupper og har været med til at styre spillet derinde, lyder det fra Sarah.