Ikke længere "Linses slave": Sådan har Moster Niller forandret sig

Ifølge Linse var det ikke den samme Niels, der kom tilbage efter sit visit i Mexico.

Da Niels Laigaard, der også er kendt som Moster Niller, pludselig tonede frem på skærmen i 'Paradise Hotel', var det formentlig til stor overraskelse for mange. 

Tidligere har han nemlig kunnet opleves i 'Familien fra Bryggen' som Linse Kesslers tro følgesvend - og det var da netop også denne rolle, han gerne ville bryde ud af med sin indtjekning på hotellet. 

LÆS OGSÅ: Magtesløs Sofie Linde: Misbrugt igen

- Jeg vil gerne være min egen også. Jeg vil ikke kun være kendt som værende nogens ven, eller at folk ikke kan huske ens navn, fordi man bare er ham eller hendes der ven, har han tidligere fortalt til Realityportalen.

Netop det har Linse stor forståelse for. 

- Niller og jeg har jo tit talt om, at han altid bare er "Linses slave", der bærer ting - han er jo så meget andet. Han er faktisk en af mine allerbedste venner, slår hun fast overfor HER&NU/Realityportalen og tilføjer:

- Jeg kan godt forstå, han godt kunne tænke sig at bryde lidt ud og ikke bare være Linses sidekick, og få lov til at vise, hvem han rigtigt er. Det synes jeg faktisk er meget sejt. 

LÆS OGSÅ: Rasmus Brohave efter flere hospitalsbesøg: Et mareridt

Stor udvikling 

Linse kan da også afsløre, at hun er stor 'Paradise Hotel'-fan, og at hun i årevis har fulgt med - i sæson 8 besøgte hun tilmed hotellet, da hun tjekkede ind som en af tre mødre. 

LÆS OGSÅ: Se billedet: Lene Beier får vild tatovering

Men den aktuelle sæson, hvor Niels er med, er selvsagt ekstra vigtig for hende at følge med i. Hvilket hun gør med stor begejstring. 

- Jeg synes, han gør det godt - og jeg kan se og mærke på ham, at han udvikler sig, fortæller Linse og uddyber:

LÆS OGSÅ: Linse forklarer: Derfor blev Geggo væk

- Jeg kunne bare mærke en forandring. Han er måske blevet en lille smule mere voksen, mere moden. Det var godt for ham at blive kastet ud og bare skulle være Niller.