Træt af at være sidekick: Derfor deltager Moster Niller i 'Paradise Hotel'

Nu fortæller Niels Laigaard, hvorfor han tilmeldte sig 'Paradise Hotel'.

For nylig blev det afsløret, at 31-årige Niels Laigaard, som de fleste nok bedre kender under kaldenavnet "moster Niller", er en del af castet til den nye sæson af 'Paradise Hotel'.

LÆS OGSÅ: Gustav Salinas i chok: Har fået ubehagelig besked fra retten

De fleste kender nok Niels Laigaard fra sin deltagelse i 'Familien fra Bryggen', hvor han og Linse Kessler har indviet hele Danmark i deres venskab.

Til Realityportalen fortæller 'Paradise Hotel'-deltageren dog, at én af årsagerne til, at han tilmeldte sig programmet, er, at han også gerne vil være kendt som andet end bare Linses tro følgesvend.

LÆS OGSÅ: Lasse Skriver i retten: Vidner i sag om Farhads onkel

- Det er også det, som jeg ligesom gerne ville. Jeg vil gerne være min egen også. Jeg vil ikke kun være kendt som værende nogens ven, eller at folk ikke kan huske ens navn, fordi man bare er ham eller hendes der ven, fortæller Niels og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Lene Beier fortsætter: Får travlt efter nytår

- Så det er også lidt en måde at forsøge at lave noget selv, der kan lede videre til noget andet.

Han understreger dog også, at han virkelig nød at være med i 'Familien fra Bryggen', og hvis programmet skulle komme tilbage, vil han også gerne medvirke igen.

LÆS OGSÅ: Line Hoffmeyer raser over hårde beskeder: - Livet er lortekort

Spontan tilmelding

Idéen om at tilmelde sig 'Paradise Hotel' kom, da Niels Laigaard sad derhjemme og så finalen på den første sæson af 'Paradise'.

LÆS OGSÅ: TikTok-par smaskforelsket: Dannes vilde løfte til Anne Lille

- Personligt havde jeg brug for en udfordring, og jeg havde brug for, at der skete noget nyt i mit liv. Jeg sad fast i et hak. Jeg tilmeldte mig selv helt normalt som alle andre, understreger han.

LÆS OGSÅ: Sivas afslører: Nu skifter han kurs

For Niels var castingprocessen dog også fyldt med frygten for, at han ikke ville blive valgt som deltager, fordi han allerede er et kendt ansigt.

LÆS OGSÅ: Kølige 'Robinson'-Nicole: Jeg kom kun for én ting

- Jeg var bange for, at det kunne være et minus. Hele castingperioden igennem var jeg bange for, at de ville ringe og sige: "Niels, desværre - Viaplay vil ikke have dig med, fordi du er kendt i forvejen", fortæller han.

'Paradise Hotel' har premiere den 31. oktober på Viaplay og TV 3.