Sivas afslører: Nu skifter han kurs

For den 38-årige rapper har 2023 været et år, hvor han har reflekteret meget over, hvad han ønsker at sige med sin musik.

Rapperen Sivas, der har det borgerlige navn Siavash Memaran-Torbati, slog for alvor igennem med hittet 'D.A.U.D.A' tilbage i 2013.

LÆS OGSÅ: Christopher deler rørende besked: Jeg ville ønske, jeg kunne være der

Sidenhen har Vestegnsrapperen leveret flere store hits, og til 'P3 GULD' fortalte han til HER&NU, at han er i fuld sving med et nyt album.

LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus afslører: I vildt slagsmål med underboen

- Jeg er i gang med albums hele tiden - ligeså snart jeg er færdig med mit sidste album, så går jeg i gang. Jeg håber, at det kommer i starten af næste år - jeg er i gang med at arbejde på det, understregede han.

LÆS OGSÅ: Philine deler ærligt billede: Sådan har du aldrig set hende før

For Sivas har 2023 dog været et år, hvor han har reflekteret meget over, hvad det er for nogle temaer, som han ønsker at belyse med sin musik.

- Personligt har jeg været i en vækstperiode eller i en udviklingsperiode. Jeg har lavet en masse musik, men det har også været for at finde ud af, hvad jeg gerne vil snakke om. Jeg føler, at der er meget at snakke om i den her tid, fortæller han til HER&NU og uddyber:

- Jeg vil gerne snakke om lidt dybere ting, og jeg vil gerne kigge lidt indad, lyder det fra rapperen.

Sange til ungdommen

Den 38-årige rapper har lavet flere sange, der er dedikeret til sin datter - blandt andet nummeret 'Ingen skyer solen skinner'.

LÆS OGSÅ: ‘Good Luck Guys’ er tilbage: Se det første klip her

Og det er særligt med tanke på sin datter, men også ungdommen generelt, at rapperen har revurderet, hvad han ønsker at fortælle med sine sangtekster.

LÆS OGSÅ: Mille Lehfeldts frynsegode: Tættere på mor

- Jeg er også blevet ældre, så jeg er også nødt til at udvikle ikke kun lyden, men også bare hvad jeg snakker om. Min datter er også blevet elleve år, siger han og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Mathias Hjort om nyt 'Paradise Hotel': Svært at sige nej

- Det bliver måske mere personligt, men det kan også være nogle ting, som jeg gerne vil lære min datter. Men generelt sange til ungdommen og måske inspirere folk på den gode måde, afslutter han.