Nu sker det: Kaspar og Lambang bliver forældre igen

Med lynets hast pakkede parret deres kufferter og fløj til USA.

Forældreparret Kaspar og Lambang, der er kendt som vindere af TV 2-programmet 'Sommerdrømme' er i dag fløjet til USA med deres to børn Java og Atlas. Familien skal nemlig skynde sig for at nå at tage imod lillebror, der har meldt sin ankomst flere uger for tidligt.

LÆS OGSÅ: Philine deler ærligt billede: Sådan har du aldrig set hende før

- Livet har taget en drejning, og vores lille dreng er på vej ud til os før tid. Det er i hvert fald meldingen, vi akkurat har fået fra vores fantastiske bærer, Devin, og læge-team i USA. Baby er heldigvis rask og stor og mener åbenbart selv, at han er HELT klar til at lande i vores arme en del uger før tid, skriver Kaspar i et opslag på Instagram.

Derfor fik parret travlt med at booke flybilletter og få alt pakket til turen.

Ramler sammen med bogudgivelse

Selvom det er svært at planlægge en fødsel, så ramler det hele sammen med den boglancering, parret står midt i.

- I næste uge skulle vi have holdt et stort lanceringsevent for vores børnebøger, som udkommer på torsdag. De er allerede sendt afsted til boghandlerne. Og ugen efter skulle vi have optrådt på Børnenes Bogforum med vores helt nye fortællinger. Det har vi selvfølgelig valgt at aflyse, fortæller Kaspar og tilføjer, at selvom baby kommer i første række, så gør det ondt, at et projekt, de har brugt 1,5 år på, ikke bliver afsluttet som forventet.

LÆS OGSÅ: Efter 12 år som single: Nyforelsket

Nu krydser parret bare fingre for, at de når frem i tide og kan være med til fødslen af deres kommende dreng.

- Nu håber vi bare, at han ikke melder sin ankomst, mens vi sidder i et fly over Atlanten. Men selv hvis det skulle ske, så ved vi, at han er de bedst tænkelige hænder, skriver Kaspar.

LÆS OGSÅ: Mille Lehfeldts frynsegode: Tættere på mor

Barsel venter

Både Kaspar og Lambang har grundet den tidligere fødsel sagt på gensyn til hver deres job før tid.

For især Lambang bliver det en omvæltning med barsel, da han som børnelæge ikke har været væk fra sit arbejde i mere end to måneder.

LÆS OGSÅ: Helena åbner op om problemer i forholdet

- Den lange barsel med tvillingerne tog Kaspar. Denne gang tager vi to måneder sammen, og derefter fem måneder hver især. Jeg glæder mig helt ind i knoglerne. Også selvom det hele går lidt stærkt op til afgang lige nu, skriver Lambang i et opslag på Instagram.