'Sommerdrømme'-deltagere arbejdede uafbrudt: Sov ikke i 30 timer

De to uddannede ejendomsmæglere er vant til at arbejde hårdt og meget, og det blev deres fordel i 'Sommerdrømme'.

Med solbriller, slikhår og champagne i hånden blev den fiktive karakter Jeppe K fra tv-programmet hurtigt danskernes billede på en ejendomsmægler i 2012.

LÆS OGSÅ: Elvira i chok: Hærværk og indbrud

Dog er det langt fra retvisende for branchen, hvis man spørger de uddannede ejendomsmæglere Tobias Bagge og Jonathan Valentin, som lige nu er aktulle i TV2 programmet ”Sommerdrømme”.

- Jeg møder tit fordomme omkring ejendomsmæglere derude. Nogle forventer, at man går med hurtigkneppersko, kører Mercedes og har et dyrt Rolex ur om håndledet, men sådan er virkeligheden bare ikke, forklarer Tobias og Jonathan supplerer:

- Ejendomsmæglere kommer i alle former og farver. Du kan møde de hurtige, de søde, de stille. Der er mange forskellige måder at være ejendomsmæglere på.

Der er dog en ting, som ejendomsmæglere har tilfælles, hvis man spørger de to 25-årige esbjergensere.

- Det er en livsstil at være ejendomsmægler, og stort set alle er nogle arbejdsheste. Man tager telefonen, når den ringer, også hvis det er om aftenen eller om søndagen, og man arbejder tit seks dage om ugen, fortæller Jonathan.

LÆS OGSÅ: Peter Myginds fortid: På kant af loven

Både Tobias og Jonathan ser også sig selv som nogle arbejdsheste, og det blev, ifølge dem, deres store fordel i ”Sommerdrømme”.

- Vi er vant til at arbejde hårdt, meget og under tidspres. Under optagelserne var vi derfor også fuldstændig ligeglade med tid og søvn. Jeg sov ikke i 30 timer i streg, da vi skulle lave det første rum, fortæller Tobias.

I alt varede optagelserne seks uger, og der var ikke en nat, hvor drengene fik mere end fire timers søvn.

Om drengenes hårde arbejde kunne betale sig, kan du se i 'Sommerdrømme' på TV 2 hver torsdag klokken 20.00.