Signe-Marie fra ‘Sommerdrømme’ afslører fortid med 'Bachelorette'-bejler

Inden Signe-Marie Hansen deltog i 'Sommerdrømme', havde hun hørt meget om programmet fra den tidligere deltager Rasmus Andersen, som senere blev aktuel i 'Bachelorette'.

Der er blevet drukket store mængder kaffe, mens Signe-Marie Hansen fra 'Sommerdrømme' og Rasmus Andersen, som senest var aktuel i 'Forræder', har snakket om TV 2-programmet 'Sommerdrømme'.

Da Rasmus Andersen forrige sommer deltog i 'Sommerdrømme', arbejdede de to nemlig sammen på en kaffebar i Århus.

- Vi snakkede meget om programmet, inden han tog afsted, og da han kom hjem bagefter, fortæller Signe-Marie Hansen.

LÆS OGSÅ: Raser efter 'Kærlighed hvor kragerne vender': Følelseskoldt

Dengang - for to år siden - havde Signe-Marie Hansen ingen ide om, at hun selv en dag ville stå med hammer, pensel og malerpletter på tøjet, mens en masse kameraerne filmede hende.

- Jeg syntes, at det lød spændende, når Rasmus snakkede om det, men jeg havde aldrig selv forstillet mig at skulle afsted.

I dag arbejder Rasmus ikke længere i kaffebaren, men Signe-Marie har flere gange mødt ham i gaderne i Århus, hvor han har givet hende råd til programmet.

- Han har været god til at være ærlig omkring, hvor hård en proces det er, og så har han sagt, at jeg altid kunne ringe, hvis jeg skulle have hjælp til at gradbøje reglerne, fortæller Signe-Marie og griner.

LÆS OGSÅ: Elvira i chok: Hærværk og indbrud

Efter 'Sommerdrømme' deltog Rasmus Andersen både i 'Bachelorette' og 'Forræder'. Det er dog ikke et fodspor, som Signe-Marie har tænkt sig at følge.

- Jeg er alt for ukomfortabel foran et kamera, forklarer Signe-Marie.

Signe-Marie slår dog fast, at det har været virkelig sjovt at være med i 'Sommerdrømme'.

Du kan se 'Sommerdrømme' på TV 2 hver torsdag klokken 20.00 og på TV 2 PLAY.