Kaspar og Lambang overrasket: Vi stolede blindt på myndighederne

Kaspar og Lambang kan ikke få armene ned.

Da tvillingerne kom til Danmark, ventede fædrene og ægteparret Kaspar og Lambang flere uger, men med deres nyfødte dreng gik der én dag, og det overrasker parret fra 'Sommerdrømme' på TV 2.

LÆS OGSÅ: Jesper Buch oplærte den nye hanløve

- "Det kan ikke passe, at I skal vente på et CPR-nummer”. Sådan lød budskabet i flere beskeder, jeg modtog herinde ovenpå min post fra forleden om fraværet af et sikkerhedsnet under vores familie, efter vi havde været forbi Borgerservice for at registrere Alvar i starten af december, indleder Kaspar et opslag på Instagram.

Med hjælp fra flere følgere lykkedes det parret at få CPR-nummer til sønnen Alvar fra den ene dag til den anden.

LÆS OGSÅ: 'Bachelor'-Philips vilde projekt: Det er startskuddet til noget større

- I dag - et døgn senere - fik vi besked om, at Alvar nu er dansk statsborger med CPR-nummer. Det fejrede vi med fluks at bestille tid til en forsinket 5-ugers-undersøgelse og opstart af vaccinationsprogram hos egen læge. Helt lavpraktisk, men en KÆMPE sejr for trygheds- og fællesskabsfølelsen, skriver Kaspar videre og tilføjer:

- Vi har generelt stor tiltro til systemet, men jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvor mange uger vi spildte på at vente på tvillingernes CPR-nummer tilbage i 2018, fordi vi stolede blindt på det, vi fik at vide af myndighederne.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-Rasmus giver status på kærligheden

Se hele opslaget herunder: