'Bachelor'-Philips vilde projekt: Det er startskuddet til noget større

Philip Berg har fået en vild idé, men han er sikker på, det er genialt.

Philip Berg blev kendt, da han medvirkede i sæson 2 af 'Bachelor', hvor han forelskede sig i Frederikke Victoria. Parret er stadig sammen og har det dejligt.

LÆS OGSÅ: Ny drejning: Nu ændrer Milad taktik

Som Philip også gjorde tydeligt i 'Bachelor', så er han ikke en person, der bruger meget tid i sofaen, derfor lå det også til højrebenet at kaste sig ud i et nyt projekt. Philips nye projekt er dog ikke bare ligetil, men det er også det, han godt kan lide.

- Jeg er ved at bygge en sauna i min varevogn, så jeg er blevet tømrer/handyman her den sidste måneds tid. Så det går jeg og roder med, fortæller Philip til HER&NU til gallapremiere på 'LOL: Den der ler sidst'.

På Philips Instagram viser han sauna processen frem.

- Byd velkommen til projekt: Rolling Sauna. Jeg er født med en 6-7 tommelfingre (resten dur til lidt håndværk), men hvor der er vilje, er der vej, og viljestyrke har alle dage været min bedste ven! Jeg støder tit panden mod muren med projektet, men lærer også noget nyt hver gang. Min nysgerrighed og læringslyst er blevet min force og motivation de sidste mange år. Det her er startskuddet på noget større, og jeg glæder mig til løbende at introducere jer til det, skriver Philip om projektet på Instagram.

LÆS OGSÅ: Gustav støtter Elvira: Vi har alle begået fejl

Også til HER&NU fortæller Philip, at saunaprojektet er en stor del af det kommende år.

- Vi ser frem mod et år, hvor der skal gives mere gas med de projekter, der er sat i søen. Både med min Instagram og med saunavognen. Jeg har en masse projekter, der skal kobles på det, afslører Philip.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen afslører familieforøgelse