Ny drejning: Nu ændrer Milad taktik

Milad Saadati trækker sig fra mediernes søgelys.

Det seneste stykke tid har Elvira Pitzners ekskæreste Milad Saadati udtalt sig vidt og bredt til medierne om sin side af sagen, der lige nu er på de flestes læber.

LÆS OGSÅ: CHOK: Så længe skal vi vente på 'Badehotellet'

Det drejer sig om anholdelsen af Elvira Pitzner, der skete under en rejse til Dubai i starten af december, fordi Milad Sadaati anmeldte hende for utroskab og tyveri.

Til Realityportalen/HER&NU har han tidligere udtalt, at han ikke kun har anmeldt Elvira til politiet i Dubai.

- Det er mig, der blev bedraget og fik stjålet mine ting, så jeg har anmeldt hende til det danske politi, det tyske politi og politiet i Dubai, lød det dengang fra Milad.

Nu har piben dog fået en anden lyd, for hvor han førhen ikke var bleg for udtale sig om sagen til pressen, så lader det til, at han ikke længere vil være i mediernes søgelys.

LÆS OGSÅ: Taler ud om tid i fængsel: Så voldsomt er det

Han har nemlig blokeret flere store danske medier - heriblandt HER&NU/Realityportalen på Instagram, og kilder fra B.T. bekræfter, at de ligeledes er blokeret af Milad Saadati. Det kunne derfor se ud som om, at han har slettet sin profil på det sociale medie, men det er altså kun de danske medier med interesse i sagen, der ikke kan finde ham - alle andre kan stadig se ham.

LÆS OGSÅ: Isabella Alberte afslører stor nyhed

Siden starten af december har han været yderst aktiv på sin Instagram-profil, hvor han dagligt har lavet Instagram-stories om ekskæresten Elvira Pitzner.

HER&NU/Realityportalen har forsøgt at få en kommentar fra Milad Saadati, der ikke i skrivende stund er vendt tilbage på henvendelsen.