CHOK: Så længe skal vi vente på 'Badehotellet'

Ventetiden er langt fra slut for 'Badehotellet'-fansene.

Ventetiden har været lang for de mange danskere, der glæder sig til, at 'Badehotellet' vender tilbage med sin tiende og sidste sæson, som har været hele to år undervejs. Nu står det dog klart, at ventetiden fortsætter lidt endnu.

LÆS OGSÅ: Tre nye investorer er klar til 'Løvens Hule'

Historisk set har 'Badehotellet' altid haft sæsonpremiere i begyndelsen af året og oftest i januar, men den tiende sæson får først premiere til foråret.

LÆS OGSÅ: 'MasterChef' er tilbage: Her er datoen

- Så er der ikke længe til ’store badedag’ - den nye sæson af ’Badehotellet’ får premiere søndag 3. marts på TV 2 Play og søndag 10. marts på TV 2, skriver TV 2 i en pressemeddelelse.

Afslører nye detaljer om sæson 10

I ventetiden kan man dog varme sig på lidt flere detaljer om den nye sæson, idet TV 2 beskriver det som et skæbneår for hotellet.

LÆS OGSÅ: Anne Gadegaard deler rørende historie: Derfor besøger jeg ikke min mors grav

- Vi er i sommeren 1946. Den tyske besættelse er fortid, og gæsterne ankommer fulde af optimisme og lyst til at vende tilbage til den ubekymrede tid før krigen. Men alle skår er ikke klinkede, og pludselig befinder det lille hotel sig i et skæbneår, hvor gæster og ansatte er nødt til at stå sammen, hvis ikke det, de holder allermest af, skal gå tabt. Sæsonens ni afsnit byder på et gensyn med alle dem, seerne kender så godt, men derudover dukker gamle kendinge op, ligesom nye gæster flytter ind, siger skaberne og forfatterne Hanna Lundblad og Stig Thorsboe i pressemeddelelsen.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen afslører familieforøgelse

Da danskerne 30. december 2013 første gang stiftede bekendtskab med Andersens Badehotel og gæster og personale, skrev vi sommeren 1928. Siden har vi gennem 55 episoder fulgt med i historien om det lille hotel og alle de elskede karakterer. I tiende sæson bliver der gensyn med blandt andre Kitty Hansen, der spilles af Andrea Øst Birkkjær, og Martha, der spilles af Ena Spottag.Den nye sæson, der er på hele ni afsnit, tæller episoderne 56-64.

’Badehotellet’ sæson har premiere på TV 2 Play søndag 3. marts og på TV 2 søndag 10. marts 2024.