Skuespillerne fra 'Badehotellet' sætter ord på slutningen: Uforudsigeligt

Skuespillerne sætter ord på sidste afsnit af 'Badehotellet'.

På søndag løber sidste afsnit af 'Badehotellet' over skærmen. I ti sæsoner har seerne fulgt med i Hr. Madsens utålmodige arbejdsprojekter, Amandas iver for hotellet og kærligheden, Hr. Weyses ego og Otilias kamp for Hr. Aurland.

LÆS OGSÅ: Midt under 'Forræder'-optagelserne: Krise på hjemmefronten

Men nu er det hele snart slut. Er du utålmodig, kan du allerede nu få skuespillernes syn på sidste afsnit - uden at spoile slutningen.

- Jeg synes virkelig, det ender sjovt. Det skal man glæde sig meget til. Serien udvikler sig jo, som man ikke selv kan forestille sig. Jeg synes, Stig og Hanna (forfatterne red.) har gjort et fuldstændig vanvittigt arbejde endnu engang og har skrevet noget uforudsigeligt og noget spændende, som vi alle kan sidde og hygge os med, fortæller Simon Stenspil til HER&NU.

- Jeg blev overrasket på en meget god måde, jeg synes, det slutter rigtig fint, fortæller Sonja Oppenhagen.

Flere skuespillere blev overrasket.

- Jeg vil sige, at slutningen overraskede mig, og jeg vil glæde mig til at se, hvad seerne får ud af det. Jeg synes også, det er en god afslutning, som 'Badehotellet' fortjener. Det gjorde mig glad at se, fortæller Morten Hemmingsen.

LÆS OGSÅ: 'Sommerdrømme'-Alex afslører stor nyhed: Far igen

Selvom det er sørgeligt med en slutning på en af seernes foretrukne serie, så skal alting have en ende.

- Det er et naturligt sted at slutte serien, og det er en ekstrem værdig afslutning for alle og for min egen lille del af historien. Det er meget rigtigt, også selvom det er vemodigt for mig personligt, men det er helt rigtigt at stoppe nu. En serie bliver ikke nødvendigvis bedre af at fortsætte i det uendelige, fortæller Sigurd le Dous.

LÆS OGSÅ: TV 2-par afbryder hussalg