Cecilie Stenspil afslører overraskende detalje om Fru Helene

Cecilie Stenspil har igennem ti sæsoner spillet Fru Helene og afslører nu viden om karakteren, som mange ikke kender.

Cecilie Stenspil og de øvrige skuespillere fra 'Badehotellet' kunne for nylig fejre afslutningen på ti gode sæsoner.

LÆS OGSÅ: Efter 'Badehotellet': Se de sjoveste fraklip her

I de ti sæsoner er Cecilie Stenspils karakter - Fru Helene - gennemgået en stor udvikling fra at være gift med Hr Aurland til at indgå ægteskab og få børn med Edward Weyse.

Selvom seerne måske vil mene, de kender Fru Helene godt, så er der detaljer, seerne ikke tænker over. Fru Helenes hår er nemlig en historie for sig.

- Som skuespiller stiller jeg mig til rådighed for de karakterer, jeg spiller. Og da vi i sin tid startede 'Badehotellet', lavede jeg en forestilling, hvor jeg var lyshåret, og det blev den daværende chef makeupartist og jeg enige om passede meget godt til karakteren, men der vidste vi jo ikke, vi skulle lave hende i 11 år, fortæller Cecilie Stenspil til HER&NU og tilføjer:

- Så det var en ret stor beslutning. Det har været fru Helenes hår on/off både med paryk og halvparyk, som er en kombination af paryk, der starter halvvejs, samt mit eget hår fuldstændig.

LÆS OGSÅ: Tragisk ulykke: Mistede farmor under optagelserne

Cecilie Stenspil er som bekendt normalt mørkhåret.

- Fordi jeg lavede spillefilm samtidig, hvor jeg var mørkhåret, så har der også været optagelser med fuld paryk. Fru Helenes hår har været et puslespil, men heldigvis er der jo nogle fantastiske makeup-artister, der har været inde over. Fru Helenes hår er en videnskab, slutter Cecilie.

Cecilie Stenspil
Cecilie Stenspil