Cecilie Stenspil efter sundhedstjek: Overraskende resultat

Skuespiller Cecilie Stenspil er blevet sundhedstjekket fra top til tå.

44 årige Cecilie Stenspil har på eget initiativ fået foretaget et sundhedstjek - det skyldes ikke en bekymring, nærmere en tryghed, men at resultaterne er SÅ gode, var alligevel overraskende for skuespilleren.

LÆS OGSÅ: 'Forræder'-tvillinger afslører vildt tv-tilbud

- Alt er vel, og det var overraskende nok utrolig rart og betryggende, da resultaterne blev gennemgået. Jeg er heldigvis frisk og rask som en havørn med en kropsalder på 29, og det giver faktisk ro i sindet at få maskinen gennemtjekket én gang om året, skriver Cecilie i et opslag på Instagram og tilføjer:

- Der ligger mange overvejelser bag beslutningen om at få det (sundhedstjekket red.) foretaget, men jeg har bestemt ikke fortrudt. Så nu går jeg yngre ud i pinsesolen.

Cecilie Stenspils kropsalder er altså 15 år yngre, end der står på papiret.

Cecilie Stenspil har i år afsluttet ti sæsoner af 'Badehotellet', og er lige nu aktuel i tegnefilmen 'The Garfield Movie', hvor hun lægger stemme til skurken Jinx.

LÆS OGSÅ: Seks måneder efter 'Vild med dans': Özlem kæmper stadig med smerterne

Snart skal hun igen lægge stemme til en tegnefilm.

- Nu må jeg fortælle det! Jeg har fået lov at lægge stemme til Glæde endnu engang! Inderst inde 2. Gå ind i biografen og se den lige så snart, den kommer. Den er et MUST!, skriver Cecilie på Instagram.

LÆS OGSÅ: Efter 20 år som skeløjet: Heino overvejer operation