Tragisk ulykke: Mistede farmor under optagelserne

Nadine fik den værste opringning fra familien hjemmefra.

30 dage og et vildt eventyr senere fik Nadine Østby Hajjar fra 'Først til verdens ende' pludselig et opkald hjemmefra, hun godt kunne være foruden.

Veninderne Nadine og Emilie var nået til Butterworth i Malaysia, da de overvejede, om turen skulle slutte her.

LÆS OGSÅ: Efter 'Badehotellet': Se de sjoveste fraklip her

Nadines farmor på 79 år var nemlig pludselig død.

Ifølge TV 2 faldt farmoren og slog sig, og selvom farmoren ikke var typen, der fortalte, hvis hun havde ondt, så havde hun så mange smerter, at hun kom på hospitalet.

- Mens en stue blev gjort klar til, at hun kunne overnatte på hospitalet, døde hun, fortæller Nadine Østby Hajjar til mediet.

Da moren og fasteren ringede, var der kun timer til, at farmoren skulle i jorden, da en muslimsk begravelse skal foregå så hurtigt som muligt af respekt for afdøde. Så selvom Nadine tog første fly, ville hun ikke kunne nå begravelsen.

Til HER&NU fortæller Nadine, at det var farmoren, der hjalp hende med i TV 2-programmet.

LÆS OGSÅ: 'Først til verdens ende'-par fik uventet hjælp fra produktionen

- Jeg skulle lige overtale min far til at være med i 'Først til verdens ende'. Min far har et overbeskytter gen. Det var faktisk mest min farmor, der sagde, at jeg skulle tage af sted, og så sagde hun, at hun ville snakke med ham, og så kom han tilbage og sagde, ”det lyder egentlig ret fedt”, siger Nadine, der kalder sin farmor for sin bedste veninde.

Hvorvidt Nadine og Emilie vælger at trække sig fra programmet kan ses i næste afsnit af 'Først til verdens ende' på TV 2.