Stjernernes souvenirs: Varige minder

Sidste afsnit af 'Badehotellet' er netop løbet over skærmen, og selvom kulisserne i Albertslund forlængst er revet ned, så lever Vesterhavsånden videre hos tv-seriens medvirkende

Skræddersyet herlighed

– Jeg kunne ikke rigtig finde noget, jeg gerne ville have med. Men så endte jeg alligevel med at få et meget fint skræddersyet jakkesæt. Det hænger derhjemme som et godt minde, men mon ikke der kommer en lejlighed, hvor jeg kan have det på, fortæller Peter Hesse Overgaard, 69, der slog sine folder som Hr. Hjalmer Auerland.

LÆS OGSÅ: Maria Fantino afslører: Sådan fik jeg 'X Factor'-jobbet

Flotte fotos

Morten Hemmingsen, 43, har et evigt minde hængede hjemme på væggen.

– Jeg var så heldig, at jeg fik nogle meget flotte fotografier af mig på en motorcykel fra nogle af de tidlige sæsoner, så det er rigtigt sjovt, afslører skuespilleren.

LÆS OGSÅ: Lene Beier advarer: Er ikke blevet anholdt

Smukt smykke

Andrea Øst Birkkjær, 32, kom ind i sæson tre som Kitty Hansen, der havde en affære med både Hr. Weyse og tobaksfabrikant Otto Frigh. Kitty vendte tilbage i tiende sæson og fik et fint minde med sig. – Jeg var så heldig at få Kitty Hansens fine perlekæde med hjem.

LÆS OGSÅ: Peter Myginds fortid: På kanten af loven

Virkelig velklædt

Julen var helt speciel og utrolig velklædt hjemme hos Mads Wille, 52, sidste år.

– Jeg valgte et sæt af grev Ditmars tøj, som nu hænger derhjemme. Jeg havde det faktisk på juleaften og sendte ham en kærlig tanke.

LÆS OGSÅ: Emilie holdt på en stor hemmelighed i 'Kærlighed hvor kragerne vender'

Høj i hatten

– Jeg har taget Valters hat med, fordi jeg synes, at den var så fin. Han har en ting med hatte og har derfor haft forskellige hatte på gennem sæsonerne. Derudover har jeg også taget et billede af Ulla Vejby og jeg fra sæson fire, som jeg også synes var et godt minde, forklarer Simon Stenspil, 40, der spillede sognerådsformand Valter.

LÆS OGSÅ: Efter 'Kærlighed hvor kragerne vender': Benjamin tæt på at dø

Grosserens genbrug

– Jeg har min ring og mit ur, som jeg har haft på som grosserer Madsen. Det fik jeg lov at få. Det er ikke noget, jeg går med hver dag, men jeg kan godt finde på at tage det på, hvis jeg lige synes. Så har jeg ligesom noget af grossereren med mig. Og så har jeg også fået noget tøj, siger 54-årige Lars Ranthe.

LÆS OGSÅ: Abdel Aziz Mahmoud scorer nyt job

Lang arm

Sigurd Holmen le Dous har valgt et særligt jakkesæt, som han i skikkelse af Philip Dupont havde på i sæson 2.

– Jeg var inde at få taget mål til det, så det passer perfekt til mig. Jeg har haft brækket kravebenet, så min ene arm hænger fem cm længere ned end den anden.

LÆS OGSÅ: Babylykke i Berleburg: Gustav og Carina er blevet forældre igen

Klar til stranden

Foruden Fru Helene Weyses fine, lille ring har Cecilie Stenspil også fået lov til at tage hendes badekåbe med hjem.

– Jeg kommer nok ikke til at gå med ringen, den har jeg bare taget som et godt minde, men badekåben er virkelig fin, og den vil jeg klart bruge, fortæller den 44-årige skuespillerinde.

LÆS OGSÅ: Amalie Dollerup forklarer: Derfor talte hun flydende tysk i 'Badehotellet'