Det vidste du ikke om slutningen på 'Badehotellet'

Der er en stor betydning i slutningen, som man måske ikke ser ved første øjekast.

Siden sidste søndag har der været én ting på alles læber - nemlig slutningen af 'Badehotellet', for var det den rigtige slutning? Var det smukt eller uforløst? Og kunne der ikke godt lige have været en sæson mere?

LÆS OGSÅ: Stor hemmelighed om 'Badehotellet' afsløret

Lørdag aften fik seerne svar på mange spørgsmål, da TV 2 sendte programmet 'Sidste tjek ud fra Badehotellet: Fra første værsgo til sidste .... og tak'. Her fik man som seer et unikt indblik i, hvordan optagelserne har fungeret, og så forklarede forfatterne Stig Thorsboe og Hanna Lundblad slutningen.

LÆS OGSÅ: Stjernernes souvenirs fra 'Badehotellet': Varige minder

For når man ser Hr Weyse spille på klaveret og synge for fru Fjeldsø, har det nemlig større betydning, end man som seer måske først opdager.

- 'Yes sir that's my baby' er ikke et helt tilfældigt nummer, det har nemlig en helt særlig plads i historien om 'Badehotellet', afslører forfatterne og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Birthe Kjær plaget af skadedyr: - Det var et helvede

- Det sidste nummer i sidste afsnit, det blev sunget i aller første afsnit i første sæson af Weyse til stuepigen Fie, og her i aller sidste sæson synger han den til fru Fjeldsø. Og vi synes bare, det er den måde serien skal slutte på - vi tager en lille kærlig hilsen til starten.

LÆS OGSÅ: Mette Sommers kæreste prøvede at forhindre tv-deltagelse

I starten af sæsonen er der også en reference tilbage til første sæson, da en af gæsterne ankommer i en flyvemaskine, hvor det var en hestevogn i den første sæson.