Anne Gadegaard deler rørende historie: Derfor besøger jeg ikke min mors grav

Anne Gadegaard har fået et ønske fra datteren, der har sat tankerne i gang.

Barnestjernen Anne Gadegaard mistede i 2010 sin mor, der tabte kampen til kræften i en alder af blot 45 år.

LÆS OGSÅ: Sy Lee afslører hemmelighed om reality-program

Anne Gadegaard er efterfølgende selv blevet mor, og et spørgsmål fra datteren har fået hende til at dele en ærlig og rørende historie omkring sin mors død og om gravstedet, som hun ikke besøger.

LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson: Ville aldrig tage til Dubai

- Filippa snakker meget om mormor, selvom hun aldrig har mødt hende. Hver gang hun ser den mest lysende stjerne på himlen, siger hun: “Der er mormor”. Jeg tror også, jeg snakker meget om min mor uden at tænke over det. Måske det er derfor, Filippa snakker så meget om hende? Hele vores hjem er fyldt med min mor. Både med billeder, alt vores julepynt er fra min mor, alt vores fine porcelæns tallerkener og kopper er fra min mor, skriver Anne i et længere opslag på Instagram og deler det spørgsmål fra datteren, som satte alle tankerne i gang.

LÆS OGSÅ: Christel i sorg: Det er hårdt at være i

- Forleden spurgte Filippa mig, om vi godt kunne tage hen og se mormors gravsted… Det ved jeg stadig ikke helt, hvordan jeg skal håndtere.

Anne besøger nemlig ikke selv gravstedet, og det er der en god grund til.

- Jeg har været der et par gange, men det er ikke et sted, jeg har lyst til at være. Af flere årsager. Det giver mig ikke noget at besøge det sted - udover en klump i maven og smerte. Det er ikke der, jeg føler, min mor er. Min mor er omkring mig hele tiden. Og hvis hun er noget sted, så er hun en stjerne på himlen. For mig er det sted (gravstedet, red.) fyldt med sorg, og måske vil jeg ikke rigtig erkende, at hun ligger der under, selvom det snart er 14 år siden hun gik bort, skriver Anne.

LÆS OGSÅ: Pitzner bekræfter genforening

Selvfølgelig skal hun se graven

Selvom Anne har svært ved datterens interesse for graven, så vil hun ikke nægte hende at se mormorens grav.

- Jeg ved, jeg bliver ked af det, når vi er der. Og det har jeg også sagt til Filippa, så hun ved det. Filippa har set mig være ked af det, og det er ikke noget, jeg synes skal gemmes væk, tværtimod. Men det er hele den følelse, jeg får indeni, som kommer frem, når vi er der. Men selvfølgelig skal Filippa se gravstedet, hvis hun gerne vil det. Jeg skal bare lige sluge det, slutter Anne opslaget.

LÆS OGSÅ: Aldrig sket før: Sara Bro dropper radioudsendelse