Vicki Berlins udenlandske succes: Afslører ny filmrolle

– Det er helt sindssygt. Det er en konstant opadgående kurve af stolthed, som bare bliver ved, fortalte Vicki Berlins mand, Nikolaj Tarp, som tror på, at den store rolle kan åbne nye døre for hende.

Vicki Berlin glæder sig helt vildt til februar, hvorfor hun endelig nu kan afsløre grunden: En stor rolle i den internationale filmatisering af 'Pinocchio' med undertitlen 'Skåret ud af mørket', som bliver en gyserfilm.

LÆS OGSÅ: Kirkeklokkerne ringer: Sara Lygum skal giftes

– Jeg spiller hovedrollens alkoholiserede mor, som har mistet sin mand til selvmord og er flyttet til en ny by med sin søn for en ny start. Det er min manager, som efter min rolle i 'Triangle of sadness' fik mig til casting på den her rolle, afslørede en jublende lykkelig Vicki Berlin, 46, oven på en flot premiere på Odense Sommerrevy, hvor hun spiller den næste måned.

– Vi starter optagelser i Spanien til næste år. Det er svenske Peter Stormare, som skal spille træskæreren Gepetto. Det er altid svært med en horror-film, for genrefilm kan både blive godt og dårligt. Men manuskriptet er virkeligt godt, og det er ikke bare splatter, der er flere skønne historier, mening og hjerte i filmen, sagde hun.

Lige nu står den på revy og spas for Vicki i Odense, så horror-filmen bliver noget helt andet.

LÆS OGSÅ: TV 2-stjerne jubler: Skal være far

– Jeg har jo ikke fået lov at lave så mange film endnu, så næsten alle genrer er nye for mig. Men det bliver pissesjovt at lave en horrorfilm i en helt anden rolle, end man nogensinde har set mig i før.

Vickis mand, instruktør og filmproducer Nikolaj Tarp, 45, deler naturligvis Vickis kæmpe glæde.

– Det er helt sindssygt. Det er en konstant opadgående kurve af stolthed, som bare bliver ved, sagde Tarp, som tror på, at rollen kan åbne nye døre for Vicki.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Jaffer og Bolette afslører kønnet