Rikke Gøransson: Ville aldrig tage til Dubai

Det er ikke uden grund, at 'Paradise Hotel'-værten aldrig ville sætte sine ben i Dubai

Et af de varme emner på den røde løber til premieren på 'Bedre tider' i Imperial i aften var den højaktuelle sag med Elvira Pitzner, der er tilbageholdt af myndighederne og i sidste uge var varetægtsfængslet i Dubai, fordi hun er blevet anklaget for utroskab og tyveri af sin eksmand.

LÆS OGSÅ: Efter anbringelse: Natascha Linea skal igen i retten

Det er dog en sag og ikke mindst et land, der deler vandene. For 'Paradise Hotel'-værten Rikke Gøransson har det aldrig været på tale at tage til netop Dubai. Det slog hun fast, da hun blev spurgt til, om hun havde været i Dubai.

LÆS OGSÅ: Pitzner bekræfter genforening

-Det har jeg bestemt ikke. Det er heller ikke et sted, jeg har lyst til at komme. Jeg tror generelt som menneske, hvis du bliver behandlet som et andenrangsmenneske i et land, så tror jeg ikke, jeg ville have nogen lyst til at være der, fastslog hun på den røde løber og tilføjede:

- Udover det synes jeg jo ikke, der er særlig meget historie, og jeg er et naturmenneske, så det er ikke lige mig. Sådan har jeg altid haft det. Der er nogle steder i verden, hvor specielt som kvinde forstår jeg ikke, hvorfor man har lyst til at tage derhen.

LÆS OGSÅ: CHOK: Rystet Mia Wagner trækker sig som minister efter to uger