WHAT! Rikke Gøransson har scoret job til prisuddeling

Tv-værten er ikke bare tilskuer til aftenens awardshow.

Netop nu er taget tæt på at flyve af i DR Koncerthuset, hvor alverdens folk fra tv-branchen er samlet til en brag af en fest til 'Tvprisen' 2024.

LÆS OGSÅ: Nicklas Bendtner scorer stort job på TV 2

Blandt dem er 'Paradise Hotel'-værten Rikke Gøransson, der var dukket op på den røde løber ligesom mange af sine tv-kollegaer.

Men Rikke har faktisk en helt særlig rolle ved aftenens hyldestfest. Hun hjælper nemlig værterne Signe Lindkvist og Jacob Riising med at uddele de 17 priser.

Men mens værtsparret befinder sig på scenen, så sidder Rikke i en loge for sig sammen med en flok kollegaer fra Mexico. Herfra speaker hun alle vinderne, hvor hun fra sin plads med en mikrofon i hånden fortæller, hvorfor de respektive vindere har vundet, mens prismodtagerne finder vej til scenen.

- Jeg havde ikke andet, jeg skulle, lød det fra Rikke, da Signe og Jacob henvendte sig til hende fra scenen.

LÆS OGSÅ: Gammel kending med i ny sæson 'Landmand søger kærlighed'

Rikke er gravid med sit første barn og har altså skiftet det vanlige joggingtøj ud med en smuk sort kjole og en aften i højt humør.

- Jeg er glad for, at de har skruet op for mikrofonen, for det er svært at speake noget og trække vejret samtidig, lød det med et grin fra tv-værten, der tilføjede:

- Hvor mange tissekort har jeg?

LÆS OGSÅ: Vildt! Linda P får sit eget tv-program i udlandet

Et par priser inde i showet henvendte Rikke sig da også til værterne med en forespørgsel.

- Det her er jo ulønnet, og jeg har ikke nogen snacks. Jeg kan ikke drikke hverken vin eller øl. Jeg er ved at gå sukkerkold, lød det med et grin fra Rikke, der dog takkede nej til tunmousse, fordi hun allerede havde fået tun i denne uge.

LÆS OGSÅ: Kort efter Merles død: Kommunen ånder Sandra i nakken