Rikke Gøransson skal til møde med statsministeren: En kæmpe sejr

Det er Mette Frederiksen selv, der har sendt bud efter tv-værten.

Mandagen bliver formentlig ud over det sædvanlige for 'Paradise Hotel'-værten Rikke Gøransson.

Hun er nemlig af statsminister Mette Frederiksen blevet inviteret ind på Marienborg, hvor unges mistrivsel - blandt andet som følge af perfekthedskulturen på de sociale medier - er omdrejningspunktet.

LÆS OGSÅ: Heino afslører tv-snyd i 'Forræder'

Det var da også en spændt Rikke, HER&NU/Realityportalen torsdag mødte til for-premieren på den kommende sæson af 'Paradise Hotel'.

- Jeg er spændt på at se, hvad vi får ud af det, hvor seriøst det er, og hvad hun (Mette Frederiksen, red.) bringer til bordet, lød det da fra tv-værten.

Sagen ligger Rikke meget på sinde, og i januar havde Viaplay-programmet 'Hvorfor skal Rikke være smuk?', hvor hun gjorde op med de idealer, der bidrager til folks dårlige selvværd, premiere.

- Det er da dejligt at blive taget seriøst, når der er noget, man har brugt tid på og går virkelig meget op i og synes er rigtig vigtigt, fortalte Rikke til for-premieren og fortsatte:

- Så for mig er det en kæmpe sejrsfølelse, at de inde på Christiansborg også er begyndt at tage det her virkelig seriøst - og generelt bare, at Danmark har fået øjnene op for, at det er noget, vi skal gøre noget ved.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Dennis Knudsens vilde forvandling